2777
2789

فهمیدی به منم بگو

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم براش غذا مورد علاقش بپز و وقتی از سر کار اومد برو بگو خوش اومدی و خسته نباشی مرسی که برامون زحمت میکشی... واسش آرایش کن لباس شیک بپوش قربون صدقش برو😊

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    

سر سنگین باش واسه خودت ارزش قائل باش خودتو دوس داشته باش اعتماد به نفس خیلی داشته باش زیاد و انچنانی ابراز علاقه نکن یا خنک نباش.سعی کن مستقل بازی 

کتاب بخون خودتو سرگرم کن خودتو وابسته بهش نشون نده

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
اگه چند سال از ازدواجتون میگذره و اینکارارو نمیکنه پس تا آخر عمر همینطور باقی میمونه

نه اینجوری نیس آدما یهو دیدی عوض میشن، 

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
بهش محبت کن  باهاش مهربون باش

هرچی بیشتر محبت میکتم و عشق می ورزم.انگار عادی تر و وظیفه م میشه...هرچی بهش بیشتر عشق می ورزم بعدها میگه وظیفهته.و ضمنا هرکار کنم باز مادرش بیشتر براش انجام میده.محبت من ب چشمشنمیاد