2777
2789
سر سنگین باش واسه خودت ارزش قائل باش خودتو دوس داشته باش اعتماد به نفس خیلی داشته باش زیاد و انچنانی ...

خودم حس میکنم سکوت بیش از حدم و وابسته بودن بزش از حدم و اعتماد ب نفسم باعثش شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا اینطوری نیستن....

اتفاقا هستن من با یکی رل بودم اولاش اخلاقش بد بود اخراش خوب شد ینی عوض شد دیگه😅ولی خب کات کردیم 

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
عزیزم براش غذا مورد علاقش بپز و وقتی از سر کار اومد برو بگو خوش اومدی و خسته نباشی مرسی که برامون زح ...

همه ی این کارو و بلکه بیشتر انجام میدم.شوهرم همش فکر میکنه تو همه ی دوره های زندگط بهش ظلم شده و موش ازمایشگاهی بوده و افسرده ست و اصلا کودک درون نداره برعکس من....خیلی خوشحال نمیشه با چیزی

همه ی این کارو و بلکه بیشتر انجام میدم.شوهرم همش فکر میکنه تو همه ی دوره های زندگط بهش ظلم شده و موش ...

عزیزم خب ببرش مشاور🤕فک کنم گذشته خوبی نداشته 

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
اتفاقا هستن من با یکی رل بودم اولاش اخلاقش بد بود اخراش خوب شد ینی عوض شد دیگه😅ولی خب کات کردیم&nbs ...

من منظورم اون عشقی که باید به زناشون داشته باشنِ

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
من احساس میکنم باید نسبت بهش بی توجه باشم

همینه اینکه همیشه خودمون رو مشتاق نشون میدیم وبدون اونا نمی‌تونیم نفس بکشیم می‌شینم منتظر تا از راه برسن خودش یه ضعف محسوب میشه من خودم اینطوری ام متاسفانه همیشه هم ضربه میخورم

خودم حس میکنم سکوت بیش از حدم و وابسته بودن بزش از حدم و اعتماد ب نفسم باعثش شده

خب دیگع مردا همینن عزیزدلم خودتو وابسته نشون نده میدونم خیلی سخته ها ولی چه میشه کرد راهی نیست..

سعی کن خودتو دوس داشته باشی به خودت برسی ک اونم ارزشتو بدونع

ینیا کاشکی من این حرفایی که به بقیه میزدم یه درصدش خودم عملیش میکردم الان بهترین زندگی داشتم😑😂😂😂

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..