2777
2789
لطفا من رو نیارید این وسط  با تچکر

نه سوال داشتم 

میخواستم بگم شما خیلی خوب تلاش کردین که به اینجا اومدین میخواستم ازتون فقط سوال بپرسم 2 تا بود همین

زندگی زیباست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت زهرا چهار محالی نه زهرا 7575  چشمای کورتو باز کنی میبینی فرق دارن😒

کور که تویی که به بحثی که بهت مربوط نیست شرکت میکنی.... ابله

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ولی در کل فک نکنم یکی باشن چون دوتاشون رگباری تاپیک میزنن مخصوصا دنیا😂متوسط روزانه ۱۵۰تا تاپیک میزنه😁

اگ هم یکی باشن اون یکی خیییییییلی آدم بیکار و بی دغدغه ای هستش😂😂😂😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دلوینت که قبلانم گفته بود سرطان داره ولی دروغ چیه دروغی نداره بگه😐 کاربر خیلی محترمیه😕

نمیدانم والا

میگویند دروغ میگوید

من که اورا نمی‌شناسم

لاکن میگویند بیماری روده دارد و 

مردم را ایستگاه گرفته است😐⁦❤️⁩

فک کن کوروش کبیری با لحن اون بخون

.Ap.
اره بابا ایسگاه کرده

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نمیدانم والا میگویند دروغ میگوید من که اورا نمی‌شناسم لاکن میگویند بیماری روده دارد و  مردم ...

لنتی🤣🤣🤣

تشکر میکنم از شما که مرا فهماندی چه شده است😂😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
سلام گلم بلاخره اومدی🤩😍👐🏻🍃🍂🥀

ارع قشنگم😁😁♥️

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
کور که تویی که به بحثی که بهت مربوط نیست شرکت میکنی.... ابله

تاپیک همگانیه وقتی نمیخوای کسی نظر بده لازم نیس دهنتو باز کنی چرت و پرت بریزی کفه سایت اینجا همه چی به همه کس مربوطه مشکل داری هرری  

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
تاپیک همگانیه وقتی نمیخوای کسی نظر بده لازم نیس دهنتو باز کنی چرت و پرت بریزی کفه سایت اینجا همه چی ...

اینو برگردون به طویلش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اینو برگردون به طویلش

شرمنده نمیخوام مزاحم خونه زندگیتون بشم😌😎

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜