2777
2789
شرمنده نمیخوام مزاحم خونه زندگیتون بشم😌😎

اختیاردارین دهنتون که پراز یونجس بهتره برگردین به باتلاقتون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اختیاردارین دهنتون که پراز یونجس بهتره برگردین به باتلاقتون

جواب نداری حداقل چرت و پرت نگو خواهشا

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب نداری حداقل چرت و پرت نگو خواهشا

کم اوردی... زت زیاد😂

هرچند در شانم نبودی... خواستم روزمو بگذرونم... هررری

ریپ کنی نمیخونمت... معلق بشی بیشتر بخندم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂😂😂 خواهشمندم😂😂😂 ناموسا اینو نمی‌دونستم😂😂

😂😂😂😂😂😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
کم اوردی... زت زیاد😂 هرچند در شانم نبودی... خواستم روزمو بگذرونم... هررری ریپ کنی نمیخونمت... معل ...

میدونم که میخونی 😂

پس فقط بت میگم دفعه بعدی چشاتو باز کن یکی نرینه بهت قهوه ای بشی که بوی گندت سایتو برداره 

حالا برو پرم به پرت نخوره😎

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
میدونم که میخونی 😂 پس فقط بت میگم دفعه بعدی چشاتو باز کن یکی نرینه بهت قهوه ای بشی که بوی گندت سای ...

واااای چه خبرتووووووونه؟؟؟؟؟

این حرفا چیه میزنین؟؟؟؟

خداااایا 

چرا اعصاب نمونده برا کسی،بابابسسسسسس کنید هی دل نشکونیددددد اه .استاترتوهم قفل کن تاپیکو خوب ،نمیبینی دعوامیشه؟😑😑😑😑😑😑

🫡

عزیزم فرق تزریق عضلانی با معمولی چطوریه  امپول های ویتامین دار عضلانی هستن یا پوستی  همی ...

ببخشید دیر جواب دادم رفته بودم چون دیر پرسیدی

تزریق عضلانی دارو رو  توی زیر بافت و عضله،زیر جلد تزریق میکنن ولی معمولی رو میزنن توی رگ و خون.
معمولی بخوام بگم اینه که عضلانی رو میزنن توی باسن ولی معمولی رو میزنن توی رگ و خون.
عضلانیِ
این هارو همه میدونن که😐تو اینترنت هم هست.

واااای چه خبرتووووووونه؟؟؟؟؟ این حرفا چیه میزنین؟؟؟؟ خداااایا  چرا اعصاب نمونده برا کسی،ب ...

تقصیر خوده اسکولش بود نه من

خوش اومدی💙 دیگه نبینم بری ها👐🏻🍃🍂🥀

فدای تو

چش♥️🌻

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نگوووووو بابا  این چه حرفیه خوب ،مقصرهردوتون بودین ولی کشش ندین دل نشکنید بخدا گناهه

دقت کنی میبینی چیزی بهش نگفتم خودش کرم داشت