2777
2789

یسری انگار ی حرفایی زدن ی سری دیگ هم خودشونو زدن ب غربتی بازی ک وای بچم آی دلم

درکل حرفای هر دو سری رو باید گذاشت دم کوزه😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@دریاعدلپروریست    دریا تو میدونی چیشده؟قضیع چیه؟نی نی یارم تاپیک زد🤔یه هفته سایت نبودم ...

والا این مدت همه به هم دیگه پریدن

الانم دلوینت اومده ازمایشاشو گذاشته میگه من سرطان خون دارم

بعد یکی اومده دروغشو فاش کرده یه همچین چیزی

یه چندتام بحث بود که من دیر رسیدم🤣🤣

.Ap.
یسری انگار ی حرفایی زدن ی سری دیگ هم خودشونو زدن ب غربتی بازی ک وای بچم آی دلم درکل حرفای هر دو سری ...

خیلی خوبی . والا غربت بازی نداشت اگه میدونی دروغه پس چرا الکی استرس به خودت میدی و کولی بازی درمیاری

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
والا این مدت همه به هم دیگه پریدن الانم دلوینت اومده ازمایشاشو گذاشته میگه من سرطان خون دارم بعد ی ...

مریضیش دروغ بود 😑البته خداکنه دروغ باشه ولی کلی سرکار رفتیم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
والا این مدت همه به هم دیگه پریدن الانم دلوینت اومده ازمایشاشو گذاشته میگه من سرطان خون دارم بعد ی ...

دلوینت که قبلانم گفته بود سرطان داره ولی دروغ چیه دروغی نداره بگه😐 کاربر خیلی محترمیه😕

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !