عزیزم به نظر من هر چقدر هم توضیح بدی بازم تاثیر نداره چون بعضی از ادما تو مدارش نیستن نمیتونن ...
دقیقا اخهچون اسم عباس منش هست اینجوری میگن من میگم خیلی انسان ها کتاب ها فیلمها هستن در این مورد مبحثش مهمه نه شخص این که چیمیگه مهمه چه تاثیری داره مهمه من تا حالا چیزه بدی تو حرفاش ندیدم خیلی کتاب ها هم همینا رو میگه ایشون هم میگن
و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️
دوست عزیزم حرف شما برای خود شما ارزشمند منم نه ایشون رو تایید میکنم نه رد میکنم بخاطر ...
به دوستمون هم گفتم از هر 10 تا حرفش نه تاش درسته و یکیش غلط
و کسی که گوش میده هر ده تاش رو قبول میکنه
قانون جذب هم به این شکلی که اینا میگن وجود نداره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
تاسف نخوردم عزیزم راجع به شما هم نگفتم گفتم عباس منش کلاهبرداره از هر ده تا حرفش 9 تاش قشنگه یکیش ...
والله من از ایشون بهترین چیزی که یاد گرفتن قضاوت نکردنهکسیو قضاوت نمیکنم خیلی ساله ادما ممکنه گذشته ی خوبی نداشته باشن نمیتونیم با امروزشون مقایسه کنیم همه ی انسان ها رومیگم ححتی با دید دیروزهم نمیشه قضاوت کرد عزیزم اگه خدا وند ستار العویب نبود خدا میدونه مادر به بچش نمیتونس نگا کنه همه خطا کارن عزیزم ما با جای پای کسی راه نرفتیم
والله من از ایشون بهترین چیزی که یاد گرفتن قضاوت نکردنهکسیو قضاوت نمیکنم خیلی ساله ادما ممکنه گذشت ...
شوهر احمق منم وقتی صوت های اون رو گوش میداد به من خیانت کرد
اگه ادم خوبی بود تاثیر خوب هم میگذاشت
البته به این خاطر نیست که قبولش ندارم
صوت هاشو گوش دادم و راجع بهش هم تحقیق کردم و فهمیدم که به درد نمیخوره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
عزیزممیگم من قبلا هم ناخواسته از قانون جذب استفاده میکردم من بیشتر از مادیات عاشق معنویات این مبحث شدم خیلی ساله که تلاش میکنم کسیو قضاوت نکنم اعتماد به نسفم زیاد شده از خودمانتقاد نمیکنم اروم تر شدم خودمو بخشیدم همه ی انسان ها روراحت تر میتونم درککنم غیر اون تونستم با تجسمزیاد از ایران بتونم بیام بیرون رابطه ای که دوست دارم داشته باشم ازاد و رها زندگیکنم عاشق خدا باشم
عزیزم مدار شما و راه شما از همسرتون جدا شد برای همین جهان به صورتی داره بهت تلنگر میزنه که خودت رو د ...
متوجه نشدم عشقم چی گفتی
بیشتر توضیح بده برام