2777
2789
عنوان

عباس منش

| مشاهده متن کامل بحث + 13225 بازدید | 67 پست
والله کاری نمیکنن که کلاهبرداری کنن کسی رو اجبار به خرید نکردن هر چی‌هم‌‌میگن در مورد قانون جذب شکرگ ...

دقیقا حرفت درست 

شما از حرفاش نتیجه گرفتین؟

چه نتایجی؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
نتایج هم گرفتین؟

بینین چیز خاصی نمیگن در مورد عزت تفس حس لیاقت شکر گذاری و قانون جذب که کاملا منطقی هستش بله نتیجه کرفتم چون همشون روانشناسی هستن وقتی عزت تفستون بره بالا وقتی ایمانتون کامل بشه و فقط از خداوند بخواین و ایمان داشته باشین معلومه که میشه من قیل از اشنایی با قانون جذب تا خواسته ازش استفاده میکردم بعدن هم‌اشنا شدم 

و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بطور جدی کار نکردم ولی فایل عزت نفسش برام فوق العاده بود باعث شد خودمو الویت قرار بدم و خیلی چیزا تغ ...

دقیقا عزت نفس همه چیزه زندگیه ادمه

واقعا بی نظیر عشقه عشققققق تو تک تک کلماتش انرژی مثبته❤❤❤❤دوستشون دارم تازه عضو سایتشون شدم 

چه نتایجی داشتین چه کارا کردین؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
والله کاری نمیکنن که کلاهبرداری کنن کسی رو اجبار به خرید نکردن هر چی‌هم‌‌میگن در مورد قانون جذب شکرگ ...

ماشاءالله مخلطباش رو هم مسخ کرده

حرف کسی رو قبول نمیکنید

شوهر خودمم از طرفداراشه

از کلاهبرداریهاش واسه شوهرم توضیح میدم قبول نمیکنه وای به حال شما

بیخیال

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دقیقا عزت نفس همه چیزه زندگیه ادمه

دقیقا منم دارم روش کار میکنم و گفتم بیام یکم اینجا بپرسم

یه مبحث که اصلش مال یارو خارجیه و خود یارو کتابو رایگان دادع.اسمش دقیق یادم نیست.حتی ادمای دیگه هم ر ...

خیلی ها هم حارج هم ایران‌این‌مباحثو میگن‌اصلا قرار نیست کسی فقط بره سراغ عباس منش خیلی کتابا هستن در این‌موردن ایشونم همینا رو حرف میزنه چیز خاصی نمیگه

ماشاءالله مخلطباش رو هم مسخ کرده حرف کسی رو قبول نمیکنید شوهر خودمم از طرفداراشه از کلاهبرداریهاش ...

شما به حال من تاسف نخورین من طرفدار کس نیستم خودم عق و‌منطق. دارم خانوم تا حالا هم پول ندادم فقط مبحث رو‌میخونم نه تنها ایشون همه ی کتاب ها در مورد قاون جذب و شکر گذاری و روانشناسی 

شما به حال من تاسف نخورین من طرفدار کس نیستم خودم عق و‌منطق. دارم خانوم تا حالا هم پول ندادم فقط مبح ...

عزیزم به نظر من هر چقدر هم توضیح بدی بازم تاثیر نداره چون  بعضی از ادما تو مدارش نیستن نمیتونن باور کنند

خیلی ها هم حارج هم ایران‌این‌مباحثو میگن‌اصلا قرار نیست کسی فقط بره سراغ عباس منش خیلی کتابا هستن در ...

همون.زورم گرفت مبحثای اون طرف رو تغییر داد اسمش رو،کرد به نام خودش،میفروشه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
دقیقا منم دارم روش کار میکنم و گفتم بیام یکم اینجا بپرسم

عزیزم خیلی کتاب ها هم هستن ویدیو ها فیلم ها در این مورد ففط شخص عباس منش نیست ولی از فایل های رایگانش اتفاده کنین و کلا از کشی تاثیر نگیرین که عباس منش خوب هست یا بد چون‌یه عدهپمخالف عقیدشونه بد میگن یه عده هم عاشقشن شما مطالبی که منطقی هست قیول‌کنین و روی خودتون کار کنین

شما به حال من تاسف نخورین من طرفدار کس نیستم خودم عق و‌منطق. دارم خانوم تا حالا هم پول ندادم فقط مبح ...

تاسف نخوردم عزیزم

راجع به شما هم نگفتم

گفتم عباس منش کلاهبرداره

از هر ده تا حرفش 9 تاش قشنگه یکیش غلط

به خاطر اون 9 تا قشنگ اون غلط هم فرو میکنه توی مغز مخاطبش

خودش با پول ملت از دوره های ثروتمند شدن پولدار شده 

به زنش هم خیانت کرد و جدا شدن

اگه آدم خوبی بود حداقل خیانت نمیکرد

بعد توجیه هم میکنه

اگر تاثیر مثبت روی شما گذاشته که خداروشکر

ولی در کل آدم جالبی نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ماشاءالله مخلطباش رو هم مسخ کرده حرف کسی رو قبول نمیکنید شوهر خودمم از طرفداراشه از کلاهبرداریهاش ...

دوست عزیزم 

حرف شما برای خود شما ارزشمند منم نه ایشون رو تایید میکنم نه رد میکنم 

بخاطر اینکه قانون رو میگه و وقتی بهش عمل کنی نتایج فوق العاده‌ای تو زندگیت میبینی 

حرف ها وقتی تو مدارش باشی درک میکنی و نتایج میبینی همسر منم مخالف سر سخت هست 

ولی من با حرف هاش جواب گرفتم تاکید میکنم از خودش نه از حرفاش 

و این یه چیز رو میدونم روی هرچیزی مقاومت داشته باشی و نخوای باورش کنی بخاطر دیدگاه ها و باور های اشتباهتون هست و جلوگیری از پیشرفت میشه