2777
2789
عنوان

عباس منش

| مشاهده متن کامل بحث + 13281 بازدید | 67 پست
متوجه نشدم عشقم چی گفتی بیشتر توضیح بده برام

عزیزم منظورشون اینه‌که وقتی شما به آگاهی میرسید زمانی مه همسرتون تو‌ان مدار نباشن خود به خود کنار زده میشن  کا نمیتونیم تو زندگیه کسی تاثیر بذاریم‌ خانومم. خودون فقط باید بخوایم  

و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم عشقم چی گفتی بیشتر توضیح بده برام

بزار برات یه مثال بزنم 

من یه برادر داشتم 

که حدود یک سال هست که از دستش دادم 

بر اثر تصادف

من مامانم بابام بار ها و بارها بهش گفتیم اروم برو خطر ناکه اینقدر سرعت خدا بیامرز میگفت نه من بلد میتونم 

بار ها تصادف های کوچیک کرد که ماشین خسارت میدید یا ماشین طرف خسارت میدید یا دست و پا خودش میشکست(داخل پرانتز بگم که این یعنی تلنگر که دنیا بهش تلنگر میزد که تند رفتن خطرناکه هی بهش تلنگر میزد )

تا اخر سر اینقدر به این تلنگر ها توجه نکرد تا جونش رو از دست داد و مارو داغ دیده کرد 

به توهم میگم نگو تقصیر همسرت هست 

ببین چی شده که اینجوری شده

دنیا بهت تلنگر زده که تو متوجه باشی

و بفهمی که خودت رو جمع جور کنی 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
عزیزم منظورشون اینه‌که وقتی شما به آگاهی میرسید زمانی مه همسرتون تو‌ان مدار نباشن خود به خود کنار زد ...

منظورتون اینه که با خیانتی که کرده راهش از من جدا شده

و من باید یه راه جدید انتخاب کنم و یه زندگی جدید؟

یا اینکه من کم کاری کردم که اون خیانت کرده و حالا تقصیر منه و من باید خودمو اصلاح کنم؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منظورتون اینه که با خیانتی که کرده راهش از من جدا شده و من باید یه راه جدید انتخاب کنم و یه زندگی ج ...

نه عزیزم شما هیچ‌کاری نکردی اصلا خودتو مقصر نبین اصلا همسر شما خودشون خواستن و این ربطی به شما نداره ولی شما این ادم رو به زندگیتون جذی کردین با خواست خودتون منم قبلا یک فردی رو به زندگیم حذی کرده بودم که بیچارم کرد سه سال هی کفتم من چیکار کرده بودم خدا  بعد دیدم‌من از سن یلوغ همیشه ادمای غیرتی رو فکر میکردم بیشتر عاشقن به خاطر همین غیرتین چون عاشقن به هاط همین همین ادم رو جذب کردم به بلا هایی سرم اورد که سر دشمنم نیاد شما روی خودتون کار کنین ففط خودش راه رو‌به شما نشون میده تو ذهتون هی خیانت همسرتونو نیارین میدونم سخته ولی اگه قصد ادامه با همسرتون دارین هر روز‌وند خصوصیت خوبشونو بنویسین و خداروشکر کنین 

منظورتون اینه که با خیانتی که کرده راهش از من جدا شده و من باید یه راه جدید انتخاب کنم و یه زندگی ج ...

تو باید خودت رو برای زندگی بهتر اصلاح کنی 

و بدونی چی شده که این اتفاق تو زندگیت افتاده 

این رو اگه تلنگر ندونی و به راهت ادامه بدی 

اتفاق های از این بدتر برات میوفته که دیگه سخته جمع کردنش 

من الان باردارم 

و رابط خوبی با همسرم دارم 

ولی قبلا از اینکه رابطم باهمسرم خوب بشه رابط ی افتضاحی باهاش داشتم 

والان این رو بگم به اینجا رسیدم من باید همیشه رو خودم کار کنم تا چیز های بهتر رو تجربه کنم 

حالا اگه همسرم با من باشه چیز های بهتر رو تجربه میکنه 

اگه نه باشه از زندگیم میره بیرون فرد بهتری وارد زندگیم میشه که با خواسته های من نزدیکتر هست و بهترین هست چون من بهترین رو برای خودم میخوام

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
بزار برات یه مثال بزنم  من یه برادر داشتم  که حدود یک سال هست که از دستش دادم  بر ...

پس میگید که تقصیر منه

نه عشقم

من از دیدگاه خودم قضیه رو کامل بررسی کردم

بله من مقصر بودم ولی نه در حد اون

من از یه قضیه کم کاری کردم

ولی موقتی بود و به خاطر بارداری و زایمانم بود

اون باید آدم میبود و خودشو نگه میداشت تا شرایط من به حالت عادی برگرده

و تقصیر مادر و خواهرش بود که زیر پاش مینشستن که منو طلاق بده

اینم بگم که شوهرم توبه کرده و الان خدا روشکر زندگی خوبی داریم

از دیدگاه عباس منش کسی که خیانت کرده مقصر نیست چون خودشم خیانت کرده بود

طرف مقابل مقصره

در صورتی که اصلا و ابدا اینطوری نیست

اگر کسی آدم باشه هرچقدر هم طرفش بد باشه خیانت نمیکنه نهایتش اینه که طلاق بگیرن بعد بره سراغ نفر بعدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین عزیزم اعتماد بنفستو شدیدا ببر بالا هیچی به اعتماد به نفس مهم نست هیچی همینو حل کنی همه چی حل میشه

پس میگید که تقصیر منه نه عشقم من از دیدگاه خودم قضیه رو کامل بررسی کردم بله من مقصر بودم ولی نه د ...

عزیزم شما مقصر خیانت همسرتون نیستین کی همچین چیزی میگه همسر شما خودش خواست و خیانت کرد من میگم شما زندگیه خودتونو بسازین فقط و اگه قصد ادامه با همسرتونو دارین حتما همیشه خصوصیات خوبشونو بنویسین و خداروشکر کنین همین 

نه عزیزم شما هیچ‌کاری نکردی اصلا خودتو مقصر نبین اصلا همسر شما خودشون خواستن و این ربطی به شما نداره ...

صحبت های شما باز بهتره

ولی من قانون جذب رو به همین دلیل قبول ندارم

چون من تا روز خواستگاری هم به هیچ وجه قصد ازدواج نداشتم و اصلا به ویژگی های شوهر آینده ام فکر نکرده بودم

ولی انتخاب من ایشون بود و اشتباه هم بود و مقصر هم خودم بودم که اونقدر که باید چشم هامو باز نکردم نه اینکه جذبش کرده باشم

بعد از ازدواج هم اصلا به خیانت فکر نکرده بودم و خیلی خیلی برام دور از ذهن بود ولی اتفاق افتاد

و الان که بهش فکر میکنم دیگه شوهرم خیانت نمیکنه

قانون جذب رو قبول ندارم

این ماییم که انتخاب میکنیم و عمل میکنیم

من انتخاب کردم که با سرعت و بی دقت رانندگی کنم و نهایتا میشه تصادف

من انتخاب کردم با مردی که فهمیدم دروغ میگه ازدواج کنم و نتیجش میشه خیانت

من انتخاب کردم که کار پر درامد داشته باشم و نتیجش میشه ثروتمند شدن

تو باید خودت رو برای زندگی بهتر اصلاح کنی  و بدونی چی شده که این اتفاق تو زندگیت افتاده  ...

آفرین دقیقا

انتخاب کردی که آدم بهتر باشی

نه اینکه جذبش کرده باشی

خداروشکر که خودتو اصلاح کردی حتی اگر با حرف های عباس منش باشه واقعا جای تحسین داره

منم خودمو اصلاح کردم و الان زندگیم خیلی با قبل فرق داره

و دیگه خیانتی نمیبینم

ببین عزیزم اعتماد بنفستو شدیدا ببر بالا هیچی به اعتماد به نفس مهم نست هیچی همینو حل کنی همه چی حل می ...

آره

الان خیلی بهتر شدم

از وقتی رفتم دانشگاه اعتماد به نفسم زیاد شده

و خداروشکر خیلی چیزها عوض شد و ارزش من هم پیش شوهرم بالاتر رفته

عزیزم شما مقصر خیانت همسرتون نیستین کی همچین چیزی میگه همسر شما خودش خواست و خیانت کرد من میگم شما ز ...

بله

شکر نعمت نعمتت افزون کند

مرسی عزیزم😘

صحبت های شما باز بهتره ولی من قانون جذب رو به همین دلیل قبول ندارم چون من تا روز خواستگاری هم به ه ...

عزیزم فقط این نیست که ما فکر کنیم تو فسلما اطرافم.ن پر از این‌حرفاس و‌نا خوداگاه ذهنمون از این حرفت پره متاسفانه من خودم متاسفانه تو‌زندگیم چیزای خوبیو‌حذب نکردم و همیشه هم مسئولش خودم بودم الان تی وی زیاد نگا میمکنم اینستا ندارم و اخبار سعی میکنم‌کوش‌نکنم سعی میکنم هنوز کامل موفق نشدم موفق باشین و‌همیشه خوشبخت باشین