2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوابتون رو کامل تعریف کنین. اینجوری که نمیشه کلی تعبیر زد

چند شبه خواب دسته عزاداری امام حسین میبینم.خواب میبینم ماه محرم عزاداریه امام حسینه.خودم تودسته امام حسینم.یه شبم خواب دیدم یکی ازعلم امام حسین یدونه تسبیح ابی بهم داد

خیره تعبیرخوبه توماه رمضان همه ی خواباتعبیرخوب دارن خوابای بدتعبیرندارن 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چند شبه خواب دسته عزاداری امام حسین میبینم.خواب میبینم ماه محرم عزاداریه امام حسینه.خودم تودسته امام ...

عزیزم شما مشکلی دارین که بخاطرش دارین دعا میکنین. خوابتون بهتون میگه به امام حسین یا یاران امام حسین متوسل بشین که حاجتتون روا میشه. بهتره یه نذری برای محرم انجام بدین. موفق باشین

عزیزم شما مشکلی دارین که بخاطرش دارین دعا میکنین. خوابتون بهتون میگه به امام حسین یا یاران امام حسین ...

اره ازنامزدم جداشدم دلم میخواد برگرده.میشه برام دعاکنین

عزیزم شما مشکلی دارین که بخاطرش دارین دعا میکنین. خوابتون بهتون میگه به امام حسین یا یاران امام حسین ...

یه شبم خواب دیدم تو حرم حضرت محمد داشتم دعامیکردم ب نظر شما امکان داره حاجت رواشم؟

یه شبم خواب دیدم تو حرم حضرت محمد داشتم دعامیکردم ب نظر شما امکان داره حاجت رواشم؟

تموم‌ خوابهاتون دارن میگن شما شخصیت مومنی دارین و دائما دارین توسل میکنین و حاجتتون برآورده به خیر میشه.

چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم‌ الله الرحمن الرحیم رو بگیرین به نیت حاجت روایی. عالیه

باید از روز یکشنبه شروع کنین. مثلا از فردا.

روز‌ اول ۱۰۰ تا میگی بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم‌ الله الرحمن الرحیم.

هر روز صد تا بیشتر میگی.

یعنی روز دوم ۲۰۰ تا

روز سوم ۳۰۰ تا

روز چهارم ۴۰۰ تا

و... نهایتا روز چهلم که میشه ۴۰۰۰ تا.

هر جایی که حاجتتون رو گرفتین هم‌ چله رو رها نکنین. تا آخر ادامه بدین.

روز چهلم میوفته توی روز پنجشنبه. اون روز بعد از تموم‌شدن ذکر، یه بسته خرما خیرات کنین.

عااااالیه حتما امتحان کنین