2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبوست مزمن دارم و خشکی پوست و اظطراب شدیــــــــــــــــد حالم خیلی بده داغونم انگار

منم همینا رو دارم . یبوست و اضطراب داشتم . یهو دلشوره میگرفتم یا زود عصبی میشدم . برو غدد . چیزی نمیشه نگران نباش فقط دارو مصرف میکنی 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
جدی؟چه خوب خودتون استفاده کردین؟ فکر کنم تاثیر داره چکن کم کاری از سردی میاد زنجبیلم خب گرمه

یه خانمی اینجا گفتش درمان کرده البته گفت دوماه ناشتا خورده بود 

خوب شده منم هر کی گفت کم کار تیروئید اکثرا میگم 😂😂 با وجودی ک حال ندارم تایپ کنم 

منم همینا رو دارم . یبوست و اضطراب داشتم . یهو دلشوره میگرفتم یا زود عصبی میشدم . برو غدد . چیزی نمی ...

وای من عین دیوونه هام عصبی میشم چیز میگم به همه بعدم پشیمون میشم اصلا این مدلی نبودم هیچوقت

وای من عین دیوونه هام عصبی میشم چیز میگم به همه بعدم پشیمون میشم اصلا این مدلی نبودم هیچوقت

به جمع کم کارهای تیرویید خوش آمدی  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

منم مثل خودت یهو عصبی و دیونه میشم ولی زود اروم میشم تو بارداری کم‌کاری تیرویید داشتم بعد زایمان دیگه نرفتم دکتر قرص هم نمیخورم

😂هر چیزیه من بفهمم دردم چیه میشه خوب کرد تا الان نمیدونستم 

دقیقا . تشخیص درست 90 درصد راهه . برای من که دکترا نفهمیدن که . دوتا مشکل داشتم . اخر خودم فهمیدم جفتش برای تیروئیدمه . رفتم متخصص غدد و اونم تشخیص کم کاری داد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز