من و همسرم ده ساله ازدواج کردیم ولی از اولین روز نامزدیمون مادرشوهرم با همسرم مشکل داشت و همیشه نفرین و جنگ و دعوا بینشون بود طوری که هر وقت میرفتم خونشون با چشمانی گریون برمیگشتم دقیقا ده ساله هر بار همدیگه رو دیدن دعوا و نقرین و ناسزا از طرف مادرشوهرم به همسرم..ولی بار اخر که قبل از عید بود وقتی شروع کرد متلک بارم کنه جوابشو دادم همسرم هم پشت من درومد و دوباره دعوا .مادرشوهرم خیلی بددهن و نسبت به خونوادم و من هم توهین کرد ...عید امسال خونشون نرفتیم حتی تماس هم نداشتیم همسرم اجازه نمیده ولی با این حال دوسدارم جویای حالش باشم ولی میترسم ناسزا بشنوم موندم چیکار کنم.
ناراحت که چی بگم مادرشوهرم وقتی عصبانی میشه بدترین نفرین ها و ناسزاها و دشنام ها رو میده طوری که دشم ...
ای بابا!!!
مادر شوهره دیگه ولی ب اقاتون بگو احترامشو نگه داره شمام سرو سنگین باش☺🍃
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
ممنونم ...هر بار که بینشون دعوا میشه دخالت نمیدادم و اشتی بودم ولی این بار بدترین حرفا رو به همسرم و ...
من تجربه شو داشتم میدونی چقدر وجود این ادما سمه برای بچهات؟ بچها چیزای منفی خیلی زودیادمیگیرن و حتی فکرمیکنن واقعیت حرفای مادربزرگشون شما نیازی نیست طرفذاری یا صلح بدی هرچی دورتر بهتر برای ارامش همتون، اگه نفریناش سرهیچی میکنه خدا جای حقه خودش صلاح هرکس میدونه و به حرف هرکس نیست بیخیال و دوری بنظرم بهترین راهه