2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست
واقعا؟احترام که هیچ به من گفت مامانت انگشت کوچیکه ی من نمیشه خندیدم ولی حرفش تو دلم سنگین 

به خودت احترام بزار وختی همسرتم پشتته دیگه چی میخای با شوهرت همیشه خوش باش اونا رو ولشوون کن وختی یه ذره ادبم ندارن

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
ناراحت که چی بگم مادرشوهرم وقتی عصبانی میشه بدترین نفرین ها و ناسزاها و دشنام ها رو میده طوری که دشم ...

ای بابا!!!

مادر شوهره دیگه ولی ب اقاتون بگو احترامشو نگه داره شمام سرو سنگین باش☺🍃

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارداری بابا ول کن بچسب به شوهرت و زندگیت کسی که خانوادتو زیرسوال میبره هیچ ارزشی نداره ، مثلن الا ...

ممنونم ...هر بار که بینشون دعوا میشه دخالت نمیدادم و اشتی بودم ولی این بار بدترین حرفا رو به همسرم و بچم و خودم گفت...

زیادی خوبی مواظب باش سوارت نشن

قبلنا اره واقعا خوب بودم اندازه مادرم دوسش داشتم بیشتر از مادرم به مادرشوهرم احترام میزاشتم ولی دیدم داره سواستفاده میکنه از رفتارم..الان پشت همسرم درومدم ..ولی یکباره دو دل میشم نکنه اشتباه نکنه بی احترامیه .....

ممنونم ...هر بار که بینشون دعوا میشه دخالت نمیدادم و اشتی بودم ولی این بار بدترین حرفا رو به همسرم و ...

من تجربه شو داشتم میدونی چقدر وجود این ادما سمه برای بچهات؟ بچها چیزای منفی خیلی زودیادمیگیرن و حتی فکرمیکنن واقعیت حرفای مادربزرگشون  شما نیازی نیست طرفذاری یا صلح بدی هرچی دورتر بهتر برای ارامش همتون، اگه نفریناش سرهیچی میکنه خدا جای حقه خودش صلاح هرکس میدونه و به حرف هرکس نیست بیخیال و دوری بنظرم بهترین راهه