2777
2789
عنوان

100 میلیون

390 بازدید | 34 پست

پول بهت بدن چقدرشو حاضری ب شوهرت بدی؟مجردا ب پدراشون حقیقتو بگو فقط لاف بیای از چشات میفهمم😂

👀کاربرآقا هستم 😐مگه چیه؟😐😂هرکی گزارش بزنه خره😂 در ضمن مجرد در پی تجربه😊وقتی نگاهت جنسیتی شد باهات حرفی ندارم😐😊تاپیکام درسته بی محتواس ولی خوبه خودم دوس دارم😂قفل کردم لایک کن گمم نکنی 😊شرکت کن در حد نیم نگاه😢😂خداوکیلی وقتی میخای جواب بدی دیگه لایک نکن جواب بدی همون لایک میشه خو😐😂

هیچی نمیدم به شوهرم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردم

پدرمم فوت شده

همش ماله مامانم فقط میدم یه خونه و ماشین خیلیی شیک برای خودم و داییم میگیرم و بقیش برای مامانم💕

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

نصف بیشترش بابام

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز