2777
2789
عنوان

100 میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست
با 100 میلیون؟ چند سالته عزیزم؟ 

فک کنم قیمت دستش نیست 

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
سلام...اخه صدمیلیون پولی نیست...انشالله تاواریزیهای بیشتر

سلام

بازم ازهیچی بهتره🤣🤣🤣

من ۸میلیون قرعه کشیم دراومده

شوهرم میگه بده من ماه به ماه ۵۰۰سودش و

بدم قبول نمیکنم😁

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با 100 میلیون؟ چند سالته عزیزم؟ 

۱۰۰ میلیونه من فکر کردم ۱۰۰ میلیون دلار😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

۲۱ گلم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بسلامتی .نه ندید.الکی میگه....

ممنون ولی میدونم الکی نمیگه

احتیاجم نداره فقط میخواست

من وامتحان کنه که رد شدم🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

خب برید بخابید تا معمای بعدی😂

👀کاربرآقا هستم 😐مگه چیه؟😐😂هرکی گزارش بزنه خره😂 در ضمن مجرد در پی تجربه😊وقتی نگاهت جنسیتی شد باهات حرفی ندارم😐😊تاپیکام درسته بی محتواس ولی خوبه خودم دوس دارم😂قفل کردم لایک کن گمم نکنی 😊شرکت کن در حد نیم نگاه😢😂خداوکیلی وقتی میخای جواب بدی دیگه لایک نکن جواب بدی همون لایک میشه خو😐😂

شوهرم لازم نداره ولي اگه لازم داشته باشه ٨٠ ميليونشو ميدم شايدم كلش

بابامم همينطور 

داداشمو مامانمم همينطور😁😁

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

پدرم اینقدر خوبه و اینقدر عاقله که از ته قلبم همه رو میدم دستش.. اما شوهرم چون خیلی به حرف خانواده اش گوش میده و از اشتباهاتشون حتی تو مسائل مالی دفاع میکنه ۵۰ تومن اونم سر تعهدی که ادم نسبت به مردش داره

قهرمان خودت باش
ممنون ولی میدونم الکی نمیگه احتیاجم نداره فقط میخواست من وامتحان کنه که رد شدم🤣🤣🤣

دیگه..امتحان نمیگیره..چون میدونه ردمیشه...ولی خدایی صدتومن پولی نیست..من اگه یهوگیرم بیاد..همه بامن برادر وخواهرصمیمی میشن...

دیگه..امتحان نمیگیره..چون میدونه ردمیشه...ولی خدایی صدتومن پولی نیست..من اگه یهوگیرم بیاد..همه بامن ...

🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792