2777
2789

افوض امری الی الله، ان الله بصیرٌ بالعباد🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سند و مدرکم داره یا تهمت رو هوا؟

تهمت رو هوا اشنا داره  ت دولت من شاهد دارم از دوستان خودشه رفته تهدیدشون کرده ال نمیان من موندم کسیو ندارم غیر از خدام😔

🙂🖐
تهمت رو هوا اشنا داره  ت دولت من شاهد دارم از دوستان خودشه رفته تهدیدشون کرده ال نمیان من موندم ...

عزیزم این حرفا که آشنا داره و ....الکیه ،اگه دلیل محکمه پسند نداشته باشه تبرئه میشی 

اگه دوس داشتی موضوع تهمتت رو بگو راهنماییت کنم

کارآموز وکالتم 

میگ ک من بهش اسیب زدم جسمی نمیشه بگم ممکنه کسی بفهمه منم ت صورتش ت بحث بعد دورغ بهم تهمت زده بعد دوستانی ک دوربرمون بوون دوستاش علیهش هستن و دیدن ک چيزي نبوده بین ما الان رفته تهدیدشون کرده و خودش ادعا میکنه ک فیلم داره ک فیلمه هیچی نیس توش بعد شاهد اورده حالا ما همون مغاز لباس فروشیه ک فیلم داده بهش 😔ال دوستاش تهدید کرده اگ بیابن اینکارو میکنم باهاتون نم لوتو میدم بعد من کزارش کلانتری از شاهد ها دارم اما تا خودشون نیان معتبر نیس انگار

🙂🖐