2777
2789

افوض امری الی الله، ان الله بصیرٌ بالعباد🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سند و مدرکم داره یا تهمت رو هوا؟

تهمت رو هوا اشنا داره  ت دولت من شاهد دارم از دوستان خودشه رفته تهدیدشون کرده ال نمیان من موندم کسیو ندارم غیر از خدام😔

🙂🖐
تهمت رو هوا اشنا داره  ت دولت من شاهد دارم از دوستان خودشه رفته تهدیدشون کرده ال نمیان من موندم ...

عزیزم این حرفا که آشنا داره و ....الکیه ،اگه دلیل محکمه پسند نداشته باشه تبرئه میشی 

اگه دوس داشتی موضوع تهمتت رو بگو راهنماییت کنم

کارآموز وکالتم 

میگ ک من بهش اسیب زدم جسمی نمیشه بگم ممکنه کسی بفهمه منم ت صورتش ت بحث بعد دورغ بهم تهمت زده بعد دوستانی ک دوربرمون بوون دوستاش علیهش هستن و دیدن ک چيزي نبوده بین ما الان رفته تهدیدشون کرده و خودش ادعا میکنه ک فیلم داره ک فیلمه هیچی نیس توش بعد شاهد اورده حالا ما همون مغاز لباس فروشیه ک فیلم داده بهش 😔ال دوستاش تهدید کرده اگ بیابن اینکارو میکنم باهاتون نم لوتو میدم بعد من کزارش کلانتری از شاهد ها دارم اما تا خودشون نیان معتبر نیس انگار

🙂🖐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز