2777
2789
عنوان

مادرشوهر

356 بازدید | 21 پست

نمی‌دونم چطور بگم .اول ازدواجم  مادر شوهرم جوان و حساس بود ،تند برخورد میکرد، نمی‌گذاشت من و همسرم شاد باشیم و...

چند سال اول با اینکه ازشون دور بودیم ترکش هاشون میخورد به ما 

کم کم که بچه هام بزرگتر شدند رفتارش یه کم بهتر شد ولی متاسفانه دوباره اون رفتارها ادامه پیدا کرده

حسادت زیاد داره و دوبه هم زنی می‌کنه 

با اینکه همسرم خیلی فرزند خوبی براشون هست ولی بازم ....

خیلی حالم رو بد کرده

اونا شهرستان هستند امسال عید بعد دوسال رفتیم خونشون .چند سال بود که به خاطر خرید خونه تو مشکلات مالی زیادی بودیم و نمی‌تونستم زیاد برای لباس و ...هزینه کنم .پشت سر ما کلی حرف زده بودند که فلانی بد سلیقه هست و انگار لباس هاش از تاناکورا خریده و...

خیلی حالم بد شده بود امسال یه وام گرفتیم و ماشینمون رو عوض کردیم و لباس ها ی جدید و شیک  برای همه اعضای خانواده گرفتیم و عید رفتیم اونجا 

یه پیراهن برای پدر شوهرم و یه روسری هم برای مادرشوهرم گرفتیم

اولش خوب بود ولی از روز دوم شروع شد.اگه دیر از خواب پا می‌شدیم پیش همه گله میکرد با اینکه جارو و شستن ظرف ها رو  من و دخترم انجام می‌دادیم ولی اگه یه موقع ما از بیرون دیر میومدیم بازم اخم میکرد پله رومون می آورد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر جا گفت رفتیم فقط خونه داداشش نرفتیم اونم شوهرم قبول نکرد نمی‌دونید چه رفتار تندی باهامون کرد .همسر من گفت زن دایی پشت سر خانوم من حرف زده  من نمیرم خونش . ناراحت شد و گفت تقصیر تو هست که بد خانواده شوهرت رو به شوهرت میگی تو بد هستی  منم عصبانی شدم و بعد ۲۱ سال برای اولین بار از خودم دفاع کردم  همسرم هم از من دفاع کرد نمیدونی چه کولی بازی درآورد خودش رو زد خودش رو غش زد و....

همسرم هم که دیگه بهش فشار اومده بود گفت جمع کنید بریم پدر شوهرم هم از زنش دفاع کرد و همسرم با گریه تو حیاط گفت هر وقت اومدم اینجا حالم رو خراب کردید و شروع کرد سرش رو به دیوار کوبیدن

شما از کجا میفهمیدین عزیزم؟

یه بار توی حمام بودم رفت توی حیاط و زنگ زد به دخترش و صداش میومد یه بارم دخترم تو خونشون مونده بود تو اتاق و ومارفته بودیم بیرون زنگ زده بود و خیلی حرف هایی که ... زده بود و دخترم شنیده بود

یه بارم برادر شوهرم اومده بود وقتی می‌رفت دم در خونه ( حیاط بزرگی دارند) و داشت بد مارو می‌گفت من شنیدم

خلاصه من همسرم رو گرفتم که بلایی سر خودش میاره 

البته خیلی مسایل حادتر تو زندگی ما قبل پیش آورده بودند که ما فقط به خاطر احترام بهشون سکوت میکردیم و این ها جمع شده بود روی هم  بارها همسرم از دست رفتارهاشون گریه کرده بود 

از تبعیض ها 

از بی مهری ها 

و...

و افسردگی شدید گرفته بود و دارو مصرف میکرد و از زندگیش سیر شده بود 

من همیشه دلداری میدادم و سعی میکردم بهش امید بدم

چرا میرین خونشون خب نرین گلم

من سه تا فرزند دارم که همیشه بهشون احترام به بزرگ تر ها رو یاد دادم 

همیشه دوست دارم اگه من برای  پدر و مادر همسرم و خودم گذشت میکنم و محبت ،بچه ها هم در آینده برای ما همین طور باشند 

(بالوالدین احیانا)  همسرم دست پدر و مادرش رو میبوسه باید بچه های من با خانواده و مشکلاتش آشنا باشند و ریشه های خودشون رو فراموش نکنند و اینکه ما یک سال تو غربت منتظر اینیم که بریم ۴تا فامیل رو ببینیم دلمون باز بشه بچه هام از بی کسی خسته شدند

گورپدرشون بابا

منم کم‌نکشیدم

محلش نمیزارم وواسش خط ونشون کشیدم‌که مزاحم من وبچه هام نشه بیست جهاری بیادواتساپ تصویری و..

دیکه کلابه شوهرم میزنگه یدبخت عقده ای..😁هرچی ازشوهرم بپرسم چی گفت بهم میگه ولی زورم میادبازاماازلسترس هاش راحت شدم بنظرم سفت برخوردنکردی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

از مادرشوهر هیچوقت توقع مهرو محبت نداشته باشید    

اخه موندم من عروسم ،نوه هایش و پسرش چی.

چرا بی محبتی می‌کنه .چرا برای ما خسیس بازی در میاره 

هیچ وقت برای بچه هام خوراکی و کادو نمیگیره 

ظاهراً نوازش می‌کنه ولی واقعا بچه های دخترش رو ترجیح میده.