2789
عنوان

مدیریت پول

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 30 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ۱۷ سالگی فقط من کارت داشتم😑

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      

عزیزم اشتباه از پدرته تو این سن ماهی ۴ بهت میده واقعا ظلم بزرگیه در اینده به مشکل میخوری 

خدایی ۴ تومن کلی لباسو تنقلاتو درک نمیکنم 

حالا ماهی یک لباس مارک بخری چرا یکم درکت میکنم ولی اگر کلی لباس میخری اصلا... 

خدایی بگو کجا میزاری این همه لباسو 😐 من خیلی کمتر میخرم ولی مشکل جا دارم چمدون چمدون  گزاشتم بالای کمدم رگالام پر شدن همه😐 

ببخشید ولی تاپیکاتو توقعاتتو خوندم یاد اون دختره که باباش کارخونه دار بود  تو فیلم چارلی  و کارخانه  شکلات  سازی افتادم 😂 ندیدی ببین حتما 🙈

دیگه این ماه بسکی گفتین نداد که    

عزیزم برای خودت بهتره 

در اینده حرفمو میفهمی ، واقعا من هنوز دارم فکر میکنم لباسایی که هر هفته گفتی  میخریو کجا جا میدی😂 

ادم احساس میکنه دورش الکی شلوغ شده با لباس و چیزای الکی ، پس اندازش کن حداقل که قطع نکنن چهار تومنو

الان خدایی بیای بازار کار خیلی خانوما که منشی  هستن ۱۲ ساعت بکوب کار میکنن ۲ تومن میگیرن... 

من با یک تومن ماهی کارم راه میفته( فقط لباس البته ) بقیه چیزا رو خودشون میدن جای تو بودم ۳ پس انداز میکردم هر ماه یا طلایی چیزی میخریدم