2789
عنوان

مدیریت پول

298 بازدید | 30 پست

بچه ها چطوری درامدم رو مدریت کنم هرچی سعی میکنم نمی تونم هرچی لباس توی این پیج های اینستا میبینم دلم می خواد بگیرم هر روز کلی تنقلات باید بگیرم بابام همیشه بهم چیز میگه .میگه هرچی دارم میدم به تو بازم کم هست برات بخدا سرکاری نیست ولی ماهی ۴میلیون میده بهم کم میارم چیکارکنم

ماهی چهار تومن پول تو جیبی؟:|

چند سالته شما؟

خانم های عزیز zanan.zirak@ پیج اینستاگرام من هست                                                                    توی این پیج من راجب مطالب مختلفی مثل:             سیاست های زنانه😍 ،آموزش لوندی💃،پیشرف شخصیت😎،آداب معاشرت و اتیک👸و ....پست میزارم و صحبت میکنم اگه شما هم مثل من دوست دارید پیشرفت کنید،خوشحال میشم که فالو کنید😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوراکی نوش جونت از لباست کم کن. تو این کرونا کجا میری؟ من میخوام ی چیز بخرم هی باید تو پیجا بگردم چیز مناسب پیدا کنم یعد یهو پشبمون میشم از چشمم میفته🤣 کلافه میشم تا چیزی پسند کنم خرید سخته برام

پس انداز کن از کم کم شروع کن بعدش خوشت میاد که جم کنی و پولات زیاد بشه اینو جدی میگم من خودم از صد تومن شروع کردم ضرری نداره که توام یه ماه  همین کارو بکن ببین خوشت میاد یا نه