2777
2789

لطفاً دریغ نکنید خیلی نیاز دارم به تجربه دیگران

اگه بچه ای مثل بچه من زیر شیر فقط بخوابه چه روش خواب جایگزینی برا خوابیدند برا از شیر گرفتن امتحان کردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر زرد بزن 

انقد بدمزس دیگه سمتش نمیاد

من شبا میذاشتم رو پام میخوابید.بعد نصفه شب بلند میشد گریه میکرد.آب.دوغ..هر چی میدادم نمیخورد.فقط گریه میکرد.تا اخر بهش بستنی دادم.میخورد میخوابید.بعد چند روز دیگه بیدار نشد شبا

اگه دیگه وقتشه که از،شیر جدا شه میتونی فلفل به نوک سینه هات بزنی یا چسب. مثلا برا بچه خواهرم. خواهرم بما میگفت بیا شیر بخور ما هم میگفتیم اه اه بدمزه س نمیخوام. کم کم خوذ بچه هم همینو تکرار کزد و ترک

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
عزیزم من تدریجی ازشیر گرفتم وخیلی راضیم  نه خودم اذیت شدم نه دخترم

میشه توضیح بدید عزیزم. من مشکلم خواب ظهره. شب رو بالاخره یه جوری میخوابونم با کمک باباش اما ظهر چجوری بخوابونمش چون فقط زیر سینه میخوابه

صبر زرد بزن  انقد بدمزس دیگه سمتش نمیاد من شبا میذاشتم رو پام میخوابید.بعد نصفه شب بلند میشد ...

خب من مشکلم همینه که زیر سینه می‌خوابه. رو پا یا جور دیگه نمیخوابه

پسر من اینجوری بود چند شب اول که از شیر گرفتم باباش بغلش میکرد و تو خونه راه میرفت تا خوابش ببره

عزیزم اونوقت وقتی سینه از یادش رفت چجوری میخوابوندیش؟ من مشکلم این قسمت کاره بخصوص ظهرها

میشه توضیح بدید عزیزم. من مشکلم خواب ظهره. شب رو بالاخره یه جوری میخوابونم با کمک باباش اما ظهر چجور ...

واسه ازشیرگرفتن اصلا عجله نکنید ویه شبه اقدام نکنید

اول ساعت وعده های شیرش رو بیشترکنید، بعد هرهفته تعدادوعده هارو کمترو کمترکنید تابرسه به روزی یه بار

من اینکارو کردم واصلا نه خودم متوجه شدم چطوری ازشیرگرفته شد ونه دخترم اذیت شد