2777
2789
نه 28سالشه😐ولی حق داری خودمم اول فک میکردم بالای سی سالشه😂

خودتم جیگری عشقم 

ایشالله خوشبخت بشین❤💋💋💋

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فعلا که متاسفانه دوستیم😣بهم میایم؟

اره جفتتون خوبید 😍😍

چند وقته دوستین؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
دو سال😣

درست میشه عزیزممم

من چی بگم ۷ سالُ خورده ایِ دوستیم هععععی☹🤦🏻‍♀️

درست میشه عزیزممم من چی بگم ۷ سالُ خورده ایِ دوستیم هععععی☹🤦🏻‍♀️

جدی ؟؟😳وای من دارم کلافع میشم واقعا تحمل ندارم همه دوستام با عشقشون ازدواج کردن من معلوم نیست اه .چند سالته شما؟؟

🌸💕

جدی ؟؟😳وای من دارم کلافع میشم واقعا تحمل ندارم همه دوستام با عشقشون ازدواج کردن من معلوم نیست اه .چ ...

۲۱ سالمه 

خانوادم مخالفت میکنن