2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر همکار عموم 

یه خانومی بود ک من ندیده بودمش البته

میگف مدت ها درگیر دکوراسیون خونش بود همه وسایل خونه رو عوض کرد . بعدش یه روز لباس خوب پوشید و آرایشو عطر ... خودکشی کرد .

شوهرش تعریف کرده بود برا عموم

ینی شما یکبار همچین کاری کردین؟

دو سال پیش به مدت سه ماه افسردگی شدید داشتم در حدی که نمیتونستم از جام تکون بخورم و تصمیم گرفتم با پاره کردن لوله گاز بخاری اتاقم خودکشی کنم ولی همینکه پارش کردم پشیمون شدم😐💔

همسر همکار عموم  یه خانومی بود ک من ندیده بودمش البته میگف مدت ها درگیر دکوراسیون خونش ...

ای بابا پس چرا دیگه ارایشو کرده و عطر زده

اخه دیگه اینجور مردن مگه اینکارا رو لازم داره

😔😔😔

دو سال پیش به مدت سه ماه افسردگی شدید داشتم در حدی که نمیتونستم از جام تکون بخورم و تصمیم گرفتم با پ ...

گلم خداروشکر که الان سلامت هستین 

ببخشید میشه بپرسم علت اینکه افسردگی گرفته بودین چی بود؟

گلم خداروشکر که الان سلامت هستین  ببخشید میشه بپرسم علت اینکه افسردگی گرفته بودین چی بود؟

ممنونم شکست عشقی😐و از دست دادن چندتا از دوستام و دوری از مجازی و دعواهای شدید با خانواده 

ای بابا پس چرا دیگه ارایشو کرده و عطر زده اخه دیگه اینجور مردن مگه اینکارا رو لازم داره 😔😔😔

افسردگی بیماری عجیبیه

شوهرش میگفت همیشه هم خونه و هم خودش شلخته بود اصلا به نظافت شخصی اهمیت نمیداد . بعد یه مدت برعکس شد خونه رو مرتب کرد به خودش میرسید تهشم اینجور شد 😖💔

ممنونم شکست عشقی😐و از دست دادن چندتا از دوستام و دوری از مجازی و دعواهای شدید با خانواده 

کلا درگیری و دعوا با خانواده اصلا اعصاب برای ادم نمیزاره 

ایشالا که از این بعد فقط برات اتفاقات خوب بیوفته