mahnaz_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 13597 عنوان افسردگی 81 بازدید | 15 پست دوستان شما کسی رو در اطرافتون یا اشنایانتون دیدین که افسردگی داشته باشه و بعدش هم دست به خودکشی زده باشه؟؟ 1400/01/27 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhs_n عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 4208 اره...خیلی سال پیش یکی از اقوام دور...فقط بگم که همه میگن، خیلی پشیمون بود همون لحظه که دست به خودکشی زد🖤 نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
nicevenos عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 64 به نظرم اهنگ گوش کردن و مثبت فکر کردن به زندگی افسردگی رو برطرف میکنه ..اما خودکشی یه عمل بیخودیه که فقط به خود طرف ضرر میرسونه
aypara79 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 873 همسر همکار عموم یه خانومی بود ک من ندیده بودمش البتهمیگف مدت ها درگیر دکوراسیون خونش بود همه وسایل خونه رو عوض کرد . بعدش یه روز لباس خوب پوشید و آرایشو عطر ... خودکشی کرد .شوهرش تعریف کرده بود برا عموم
parya_ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 290 ینی شما یکبار همچین کاری کردین؟ دو سال پیش به مدت سه ماه افسردگی شدید داشتم در حدی که نمیتونستم از جام تکون بخورم و تصمیم گرفتم با پاره کردن لوله گاز بخاری اتاقم خودکشی کنم ولی همینکه پارش کردم پشیمون شدم😐💔
mahnaz_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 13597 همسر همکار عموم یه خانومی بود ک من ندیده بودمش البته میگف مدت ها درگیر دکوراسیون خونش ... ای بابا پس چرا دیگه ارایشو کرده و عطر زدهاخه دیگه اینجور مردن مگه اینکارا رو لازم داره😔😔😔
mahnaz_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 13597 دو سال پیش به مدت سه ماه افسردگی شدید داشتم در حدی که نمیتونستم از جام تکون بخورم و تصمیم گرفتم با پ ... گلم خداروشکر که الان سلامت هستین ببخشید میشه بپرسم علت اینکه افسردگی گرفته بودین چی بود؟
parya_ عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 290 گلم خداروشکر که الان سلامت هستین ببخشید میشه بپرسم علت اینکه افسردگی گرفته بودین چی بود؟ ممنونم شکست عشقی😐و از دست دادن چندتا از دوستام و دوری از مجازی و دعواهای شدید با خانواده
aypara79 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 873 ای بابا پس چرا دیگه ارایشو کرده و عطر زده اخه دیگه اینجور مردن مگه اینکارا رو لازم داره 😔😔😔 افسردگی بیماری عجیبیهشوهرش میگفت همیشه هم خونه و هم خودش شلخته بود اصلا به نظافت شخصی اهمیت نمیداد . بعد یه مدت برعکس شد خونه رو مرتب کرد به خودش میرسید تهشم اینجور شد 😖💔
mahnaz_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 13597 افسردگی بیماری عجیبیه شوهرش میگفت همیشه هم خونه و هم خودش شلخته بود اصلا به نظافت شخصی اهمیت ... چقدر ناراحت کننده 😔😔
mahnaz_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 13597 ممنونم شکست عشقی😐و از دست دادن چندتا از دوستام و دوری از مجازی و دعواهای شدید با خانواده کلا درگیری و دعوا با خانواده اصلا اعصاب برای ادم نمیزاره ایشالا که از این بعد فقط برات اتفاقات خوب بیوفته