2777
2789

اقدام کردم یک هفته بعد بیبی چک گذاشتم منفی بود دو بارم ازمایش خون دادم منفی بود اما پریودم نمیشم.

استرس دارم نکه باردار شدم و بچه تو دلم از بین رفته😰زیر دلم همش درد میکنه اما پریود نمیشم.۱۳ روز از موعدم تا امروز عقب زدم پریودم نمیشم

آزمایش زود دادی باز بده 

یک بار یک هفته عقب زد دادم یکبارم سوپر وایزر ازمایشگاه گفت روز دهم عقب زدگیت بیا رفتم باردار نیستم بابا مطمئنم.مگه میشه یکبار بیبی چک و دوبار ازمایش منفی باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک بار یک هفته عقب زد دادم یکبارم سوپر وایزر ازمایشگاه گفت روز دهم عقب زدگیت بیا رفتم باردار نیستم ب ...

خب چرا دکتر نمیری سونو بنویسه برات

شاید کیست یا تغییرات هورمونی داری

خب چرا دکتر نمیری سونو بنویسه برات شاید کیست یا تغییرات هورمونی داری

اخه همیشه منظم بودم.این ماه خیلی استرس کاری و بارداری داشتم.یه دکتر زنان بهم گفت واستا تا موعد بعدیت اگر پریود نشدی بعد برو حضوری دکتر زنان.راستش کلا از دکتر زنان میترسم.و اینکه الان مشکلم اینه هی رحمم درد میکنه میگم نکه چیزیمه خیلی ناراحتم و نمیتونم کاری کنم

اخه همیشه منظم بودم.این ماه خیلی استرس کاری و بارداری داشتم.یه دکتر زنان بهم گفت واستا تا موعد بعدیت ...

نه بابا انقدر استرس نداشته باش

من تا قبل از عروسیم کلا دوسه ماه یبار میشدم

بعد از عروسیم دنبال درمانشو گرفتم

حالا شما که شکر خدا سالمی،فصل عوض شده سال عوض شده،پیش میاد بالاخره

استرس نده به خودت