2777
2789
عمو که خوبه 😍 ایندفعه برم میگم یا زن یا هیچ کس دیگه😐🤣

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
وا من یه آهنگ براتون فرستادم اینقدر خوشت آمده که میگی قشنگه

اره خیلی قشنگه🥺❤️

من به یک و دو صدا خواننده ها دختر رو نمی پسندم ولی برا تو خیلی قشنگ بود🥺❤️

مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا با ی سری فامیلامون می گفتن چرا ی سریشون میدیدنمون ولمون نمی کردن😐

من بچه بودم صدام خیلی قنگ بود می گفتن بزم و بخون ولی الان صدام بد شد🤣

اره خیلی قشنگه قربونش برم من از فردا دوباره مامانوم ییخ می کنم تو تابستو بزاره ویالون رو ادامه بدم د ...

ادامه بده حتمااااا

من‌حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...
حالا با ی سری فامیلامون می گفتن چرا ی سریشون میدیدنمون ولمون نمی کردن😐 من بچه بودم صدام خیلی قنگ ب ...

عه منم صدای عادیم خیلی رو مخه 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
ادامه بده حتمااااا

می دم مونده زبانه رو ول کنم موسیقی رو ادمه میدم🤣

اخه خیلی سنگین میشه زبان میرم والیبال مسرم موسیقی هم برم دیگه اومممم

والیبال رو ول می کنم

نه هزینش مشکل باشه ها برا خودم سنگین میشه

می دم مونده زبانه رو ول کنم موسیقی رو ادمه میدم🤣 اخه خیلی سنگین میشه زبان میرم والیبال مسرم موسیقی ...

آره خب اینجوری اذیت میشی 

من‌حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...
عه منم صدای عادیم خیلی رو مخه 

منم🤣

من ی وقت مامانم بهم میگه بخون یکم خجالت می شکم صدامو رو نمی کنم یهو میرم تو اناق انقدر از صدام رو نمایی می کنم ولی جلو جمع نمی تونم اصن بخونم😐

رهایی صدات انقد قشنگهههههههه ک تا الان صد بار گوش دادم🥺

وای واقعا اینقدر خوشت آمده پس واجب شد یکی دیگه بخونم