tiniki مدیر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 عنوان عنوان | مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 550 پست بچه ها فقط کسایی که تگ کردیم بيان @شترررر مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️ 1400/01/27 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 اها گفتم شاید همشهری باشیم بپرسم اموزگاه کجا میره من قمم اموزشگاه چکاوک میرفتم من قبلاً تهران بودم اونجا کلاس میرفتم بعد آمدم بجنورد که بجنورد اموزشگاهاش بهتر از تهرانه موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 وای بخدا دیوونه شدم اینا منو با دیجی اشتباه گرفتن من ی جورایی به موسیقی مدیونم من تا قبل اینکخ برم کلاس موسیقی اصلا روابط اجتماعیم خوب نبود مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 من قبلاً تهران بودم اونجا کلاس میرفتم بعد آمدم بجنورد که بجنورد اموزشگاهاش بهتر از تهرانه آموزشگاه چکاوک توی قم خیلی معروفة ببین اگه اینستا داری پیجش رو سرچ کنی اون اتراش عکسای کنسرت اون سال ما هست بچه هایی که دختراشون ساپورت و شومیز و دامن پوشیدن ما اوناییم😅 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 کیا؟😅 فامیلامون حنجره برام نموند اینقدر پیانو و گیتار زدم موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 من ی جورایی به موسیقی مدیونم من تا قبل اینکخ برم کلاس موسیقی اصلا روابط اجتماعیم خوب نبود منم روابط اجتماعیم خوب نبود بعد پنج سالگی بخاطر همین رفتم کلاس موسیقی موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 آموزشگاه چکاوک توی قم خیلی معروفة ببین اگه اینستا داری پیجش رو سرچ کنی اون اتراش عکسای کنسرت ... چه باحال بوده موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 فامیلامون حنجره برام نموند اینقدر پیانو و گیتار زدم 😂🤣خوبه ک ما فامیلامون من میذفتم کلاس مس گفت ینی چی ادم باید بچشو بفرسته کلاس قران😐 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 منم روابط اجتماعیم خوب نبود بعد پنج سالگی بخاطر همین رفتم کلاس موسیقی منم برا همین رفتم دیگه مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 چه باحال بوده خیلی اونوقت من انقدر کوچولو بودم😐 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 چه باحال بوده من بیشتر بخاطر این نرفتم که استادم مرد بود من با مردا نمی تونم درست صحبت کنم اصن مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 😂🤣 خوبه ک ما فامیلامون من میذفتم کلاس مس گفت ینی چی ادم باید بچشو بفرسته کلاس قران😐 مثلاً تولدمه راحتم نمی زارن موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 من بیشتر بخاطر این نرفتم که استادم مرد بود من با مردا نمی تونم درست صحبت کنم اصن اره اینو موافقم منم نمی تونم ولی مجبورم کردن ولی استاد اصلیم عمومه موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 مثلاً تولدمه راحتم نمی زارن انقدر صدات قشنگه سیر نمی شن🥺 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 اره اینو موافقم منم نمی تونم ولی مجبورم کردن ولی استاد اصلیم عمومه عمو که خوبه 😍ایندفعه برم میگم یا زن یا هیچ کس دیگه😐🤣 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
رهاااااخانم عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 2516 انقدر صدات قشنگه سیر نمی شن🥺 وا من یه آهنگ براتون فرستادم اینقدر خوشت آمده که میگی قشنگه موسیقی به جهان ... روح به ذهن ... بال به تخیل ... پرواز و به هر چیزی ... زندگی میبخشد