2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست
عزیزم هیچ جا نمیرید من دوستتون دارم خیلی هم زیاد ببخشید اگر دلخورتون کردم       ...

فدای شما چقدر مهربونین😍😍😍😍😍😍

نی تی یار جون من پروفایلم چرا تایید نشده☹

بزرگ میشم برا هرکی که کوچیکم کرد...🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار لطفا منو لغو کن خاهش میکنم

@نی_نی_یار_5  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
عزیزم هیچ جا نمیرید من دوستتون دارم خیلی هم زیاد ببخشید اگر دلخورتون کردم       ...

☹لغوم کن لطفاااا

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
خداحافظ بچه ها خیلی دوستتون دارم به پایان آمد این دفتر به قولی امیدوارم تو زندگیاتون همیشه شادی ب ...

معذرت خواهی کردند دیگه هیسسسس😢😢💔

دوستان دیگه سايت نميام دوستون دارم 👋اکانت تعطیل🚫
☹لغوم کن لطفاااا

تگش کردم بنده خدا سرش شلوغه😌👌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
تو خصوصی؟ باشه عزیزم الان جواب میدم خیلی خیلی شلوغه

لطف میکنین  

خواستم بدونم کاربر @fd1349 خودشون خودشونو قطع کردن یا شما..

ازشون خبر ندارم. انقد ی هویی رفتن ک قلبم شکست  

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کاش نری😭

من همه رفیق رفقامو انتقال دادم واتسو تل😑💔همشون لغویدن😐💔

نی نی یار هم مگه تاپیک میزنه😂

پ ن پ فقط ماها میزنیم😂💔

حووصلت سررفته ني ني يار؟😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤