2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست
عزیزم هیچ جا نمیرید من دوستتون دارم خیلی هم زیاد ببخشید اگر دلخورتون کردم       ...

فدای شما چقدر مهربونین😍😍😍😍😍😍

نی تی یار جون من پروفایلم چرا تایید نشده☹

بزرگ میشم برا هرکی که کوچیکم کرد...🤞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی یار لطفا منو لغو کن خاهش میکنم

@نی_نی_یار_5  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
عزیزم هیچ جا نمیرید من دوستتون دارم خیلی هم زیاد ببخشید اگر دلخورتون کردم       ...

☹لغوم کن لطفاااا

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
خداحافظ بچه ها خیلی دوستتون دارم به پایان آمد این دفتر به قولی امیدوارم تو زندگیاتون همیشه شادی ب ...

معذرت خواهی کردند دیگه هیسسسس😢😢💔

دوستان دیگه سايت نميام دوستون دارم 👋اکانت تعطیل🚫
☹لغوم کن لطفاااا

تگش کردم بنده خدا سرش شلوغه😌👌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
تو خصوصی؟ باشه عزیزم الان جواب میدم خیلی خیلی شلوغه

لطف میکنین  

خواستم بدونم کاربر @fd1349 خودشون خودشونو قطع کردن یا شما..

ازشون خبر ندارم. انقد ی هویی رفتن ک قلبم شکست  

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کاش نری😭

من همه رفیق رفقامو انتقال دادم واتسو تل😑💔همشون لغویدن😐💔

نی نی یار هم مگه تاپیک میزنه😂

پ ن پ فقط ماها میزنیم😂💔

حووصلت سررفته ني ني يار؟😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤