نیکی1998 مدیر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 393 عنوان هاله بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 74 پست سلام خانومااین بی بی چک من بعد از چهار روز تاخیره، بی بی چک روژان هست، البته اینو با ادرار بعد از ظهر انجام دادم نه با صبح،به نظرتون باردارم؟ خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن 1400/01/27 | 15:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هنگامه14772 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1230 وااای امیدوارم همینطور باشه ایشالا که همینطوره، چند روز دیگه دوباره بیبی بزن بیا خبرش رو بده ذوق کنیم باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم
samir98 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 390 من در نهایت پریود شدم با هفت روز تاخیر گفتم بیام بگم برای کسایی مشکل منو دارن به نظرم به هال ... ا نیکی جون پریود شدی اشکال نداره ان شاالله ماه بعد شاید کیست داری که هاله میندازه گر نگهدارنده من ان است که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد
samir98 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 390 نیکی جون ممکنه باردار باشی خبر بده خوشحال شیم گر نگهدارنده من ان است که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد
nashmel عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2105 سلام گلم ازمایش دادید باردار بودید ؟؟؟ من امروز ساعت 4 صبح تست زدم دو روز از پریودم گذشته هاله انداخت فردا برم ازمایش؟؟؟ چه علایمی داری گلم میشه راهنمایبم کنید؟؟؟ رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
samir98 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 390 نیکی جون ازمایش دادی گر نگهدارنده من ان است که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد
فاطی۷۷ عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 3 سلام من تازه وارد این سایت شدم خیلی خوبه که همه علائم هاشونو میگن اینجوری یه دلگرمی برای بقیه منم یکساله که بچه ام و ازدست دادم درحال اقدام بودم عقب انداختم تستم زدم یه خط کمرنگ بود علائمم خیلی زیاده و نمیدونم پریودیه یا بارداری
samir98 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 390 سلام من تازه وارد این سایت شدم خیلی خوبه که همه علائم هاشونو میگن اینجوری یه دلگرمی برای بقیه منم یک ... سلام عزیزم چند روز عقب انداختی با ادرار صبحت دوباره بی بی بذار اگه زود هاله بیوفته بارداری گر نگهدارنده من ان است که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد
فاطی۷۷ عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 3 سلام عزیزم چند روز عقب انداختی با ادرار صبحت دوباره بی بی بذار اگه زود هاله بیوفته بارداری یه هفته شده به نظرتون صبح باز بزنم چون بعدظهر بود زدم
samir98 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 390 یه هفته شده به نظرتون صبح باز بزنم چون بعدظهر بود زدم اره بذار به نظرم من تو یهشب و یه روز ۵ تا بی بی گذاشتم همه مثبت بود گر نگهدارنده من ان است که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد
هنگامه14772 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1230 بچه ها من دیشب که گفتم پریود شدم یه لک قهوه ای دیدم فکر کردم دیگه تمومه و پریود شدم، چون همیشه همین ... نیکی جان چخبر؟؟؟ پری که نشدی؟؟؟ دیگه بیبی چک نزدی؟؟؟ باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم
نیکی1998 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 393 سلام دوستان ببخشید دیر جواب دادمدر سایه ای از ناامیدی به سر میبردممن چندروز بعد لکه بینی پریود شدمبعد اتمام پریود رفتم دکتر که دکتر احتمال تنبلی تخمدان دادفعلا یکسری دارو مصرف میکنم تا ماه دیگه برم سونوخیلی دغام کنید مشکلم حل شده و منم باردار شم خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
نیکی1998 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 393 من امروز آزمایش دادم مثبت بود 😍 عزیزم مبارک باشهانشاالله نی نی تو زودتر بقل بگیری خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
نیکی1998 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 393 ا نیکی جون پریود شدی اشکال نداره ان شاالله ماه بعد شاید کیست داری که هاله میندازه عزیزم شما باردار بودی یا نه بالاخره؟؟ خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
فرگیس عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 الان روز چندم سیکل هستید؟ احتمال زیاد باردارید از منم دقیقا همینطور بود اول هاله بود کم کم پررنگ ش ... خیلی برام عجیبه که این ماه باردار نشدی😳😳این بی بی چکا چشونه؟؟؟چرا انقدر مثبت کاذب زیاد شده فر گیس یعنی گیس فر