یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من در نهایت پریود شدم با هفت روز تاخیر گفتم بیام بگم برای کسایی مشکل منو دارن به نظرم به هال ...
عزیزم بیبی چک مدیکور اصلا قابل اعتماد نیست یه بار همین بلا رو سر منم آورده. ایشالا که ماه بعد باردار باشی این بار یه مارک مطمئن بگیری و دو تا خط واضح و پر رنگ ببینی
عزیزم بی بی چک هیج وقت الکی هاله نمیندازه من تجربشو داشتم بارداری بودی منتهی بارداری شیمیایی که دو بار نصیب من شده هورمون بارداری ترشح میشه ظرف نهایت یک هفته بعد پریود دفع میشه بتا صفر میشه من بی بی چکام قبل موعد هاله مینداخت قبل موعدم میرفتم آز بتام ۳۵ اینا میشد ۴ یا ۵ روز بعد پریودم تاخیر داشتم میرفتم بتا ۱ میشد پریود میشدم کلی دکتر رفتم میگفت بارداری شیمیایی هست بعضیا حالا متوجه هم نمیشن بی بی نمیزنن با تاخیر پریود میشن بعضیا هم مثل من شما پیگیر میشیم انشالله که دفعه ی بعد بارداری سالم داشته باشی با بی بی چک پر رنگ تجربه ی من بود
چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲
من در نهایت پریود شدم با هفت روز تاخیر گفتم بیام بگم برای کسایی مشکل منو دارن به نظرم به هال ...
عزیزم شما افزایش و کاهش بتا داشتی یعنی بزودی مامان میشی برای من چندین بار اتفاق افتاده بی بی چکا غیر قابل اعتماد نیستن
گاهی هورمون بارداری ایجاد میشه ولی سریع افت میکنه و پریودی رخ میده
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.