2777
2789
عنوان

واقعایعنی چی😕

207 بازدید | 31 پست

دوست شوهرم اومده خونمون کاببنتامون درست کنه وقت نشد ناهار درست کنم ی بیس دیقه پیش اومدگفت چی میخوزی سفازش بدم گفتم الان گشنم نیس حالا زنگ زدفست فود دوتا هات داگ برای هودشو دوستس سفارش داد وای خدا یعنی من ادم نیسم بعدش اومد بالا میگه هیچی نمیخای مطمعنی منم گفتم ن اتفاقا خیلیم گشنمه واقعا ادم نامردو بی فکر

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

😐

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا ناز داشتی اولش

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
زیاد توقع ندارین؟ ناهار شما باید قبلا حاضر میبود که الان ساعت سه هست

عزیزم ساعت ۱۱ صبحونه خوردیم خب دوستش اومد ۱۲ داره تواشپزخونه کارمبکنه من ک نمیتونم تودستوپاش برم غذا درس کنم قراربود کلااز بیرون بخره الان بحث ی چیزدیگس

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚