2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم فقط چند تا دلیل میارم فکر میکنم قانع شی ۱_این ادم خودش ناسالمه چون خودشو قایم میکنه یا میترسه لو بره یا عزت نفسش پایینه بعد کانال زندکی سالم روزده😁باهوش هم هست حالا توجیهش اینه که منو نبینید بهتر یاد میگیرید 🙄ینی فکر کرده با احمق طرفه. ۲_پیج اینستاشو بسته چون کلی شاکی داره .فالور هم خریده .فیکن.شما برید نگاه کنید یک میلیونو صدو پنجاه هزار فالور داره تعداد ویوها پنجاه یاذصدهزار نفره بازم انگار مردم احمقن. ۳- خودش میگه رایگان دستتون برسه گوش نمیدید بعد هی میگه کادو بخرید کادر بخرید اگاهی رو نشر بدید خوب خودت کادو بده😂😂😂کسیکه کادو میگیره هم بقول خودت چون رایگان دستش رسیده پس گوش نمیده ...چرا اخه انقدر مردم 

رایگانش رو دارم اما به شرطی حق ناسش گردن خودت چون پیج اینستا رایگانشو دارم 

عزیزم کسی دوره ی جدایی تا تعالی رو داره به من هدیه بده؟

من بقیه ی دوره هاش رو کامل خریداری کردم(فقط همین یه دونه رو ندارم)،منم هدیه میدم اون ها رو متقابل💙

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
خوبه؟ برا من گرونه ولی لازمه بگیرم

عزیزم کسی دوره ی جدایی تا تعالی رو داره به من هدیه بده؟

من بقیه ی دوره هاش رو کامل خریداری کردم(فقط همین یه دونه رو ندارم)،منم هدیه میدم اون ها رو متقابل💙

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)