2777
2789
عنوان

خانم خای مذهبی میان

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 57 پست
شبایی که خوابت نمیبره کتاب بخون البته رمان نه، کتابای دیگه ، اینستا رو حذف کن ، مشغولیت داشته باش ، ...

ایتا ندارم . چشم نصب میکنم  خیلی ممنونم ❤

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم عزیزم. ممنونم 💖

از شبای قدر هم غافل نشو، تقدیر یکساله رو تو اون شب مینویسن، از خدا زیاد بخواه، الله یرزق بغیر الحساب

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
خواستگار خوبی ندارم عزیزم 😢😢  هزاز راه رفتم. چله گرفتم  ولی نشد 😢

خب ی معامله کن با خدا انشالله جواب میده

بگو من انجام نمیدم توام فوری ی خواستگار خوب جور کن که ازدواج کنم  

ماه رمضونه انشالله خدا خودش درست میکنه همه چیزو

از شبای قدر هم غافل نشو، تقدیر یکساله رو تو اون شب مینویسن، از خدا زیاد بخواه، الله یرزق بغیر الحساب

من خیلی از خدا خواستم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ازحرفات معلومه که معتقدی ازخداکمک بگبیر وبدون داری امتحان میشی،فقط باید فکرتوکنترل کنی اگه دیدی چیزی بازدهنتومشغول میکنه یه صدای ایجادکن مثلا بکوب اروم روی میز این حرکت سریع مغزروازموصوع منحرف میکنه خیی حالت بدمیشه می تونی اون قسمت روبااب سردبشوری یادوش اب مایل به سردبگیری سوره ناس وفلق روزیادبخوون 

گفتی اهل فیلم نیستی  توتاپیکهای جنسی هم نرو پس باید مراقب دهنت بشی ،امیدوارم باکنترل نفس خدا بهترین وپاکترین بنده شوسرراهت قراربده وامیدوارم سربلندازامتحان خدابیرون بیای

من خیلی از خدا خواستم 

بازم بخواه، دعا حتی اگه اجابت هم نشه اثرات مثبت خیلی زیادی داره

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
خب ی معامله کن با خدا انشالله جواب میده بگو من انجام نمیدم توام فوری ی خواستگار خوب جور کن که ازدوا ...

انجام دادم عزیزم . من از سال پیش یک بارم نمازم رو ترک نکردم.

بازم بخواه، دعا حتی اگه اجابت هم نشه اثرات مثبت خیلی زیادی داره

چشم خیلی ممنونم عزیزم  من همیشه ار خدا میخوام میدونم اونم بهم بهترین ها رو میده. 

ازحرفات معلومه که معتقدی ازخداکمک بگبیر وبدون داری امتحان میشی،فقط باید فکرتوکنترل کنی اگه دیدی چیزی ...

چشم عزیزم . حتما کار هایی که گفتین رو انجام میدم. 

واقعا از تک تک تون ممنونم واقعا حس بدی داشتم به خودم... 

برا جبران فقط میتونم صلوات بفرستم