2777
2789
عنوان

خانم خای مذهبی میان

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 57 پست
دخترم صیغه برای دختر مجرد خوب نیست چون قراره ازدواج کنه

میدونم بدون اجازه پدر اصلا قبول نیست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خواستگار خوبی ندارم عزیزم 😢😢  هزاز راه رفتم. چله گرفتم  ولی نشد 😢

چله سوره احزاب بخون ،،،با معنی خواستگار میاد 

من چله حاجت می گیرم هر کی می خواد نایب اون بشم و به نیت اون بخونم این ایدی  Rostami146@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله سوره احزاب بخون ،،،با معنی خواستگار میاد 

بعد ماه رمضون انجام میدم.ممنونم ❤

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بعد ماه رمضون انجام میدم.ممنونم ❤

از همین روز شروع کن به خوندن بهترین روزها همین روزهای مبارکه ماه نزول قرآن

من چله حاجت می گیرم هر کی می خواد نایب اون بشم و به نیت اون بخونم این ایدی  Rostami146@
[QUOTE=185877809]خواستگار خوبی ندارم عزیزم 😢😢  هزاز راه رفتم. چله گرفتم  ولی نشد 😢[/QUO ...

خیلی ممنونم عزیزم انشالله 

از همین روز شروع کن به خوندن بهترین روزها همین روزهای مبارکه ماه نزول قرآن

الان دارم کل قران رو می خونم. 

دعا کن برای خودت، از ته دل، بگو خدا من با تمام توانم می‌خوام که گناه نکنم, پس راهی بزار جلوم، خدا خیلی مهربونه، خیلی. من مطمئنم تو که اینقدر پاکی و دغدغه داری که به درگاه خدا گناه نکنی خدا یه ازدواج خوب رو جلو راهت میزاره

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
سردیجات زیاد بخور 

این حس رو همیشه میتونستم کنترل کنم ولی دیروز  نشد واقعا حالم بد شد. البته بگم من خود ارضایی نمیکنم.

دعا کن برای خودت، از ته دل، بگو خدا من با تمام توانم می‌خوام که گناه نکنم, پس راهی بزار جلوم، خدا خی ...

چشم عزیزم. ممنونم 💖