2777
2789
عنوان

خانم خای مذهبی میان

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 57 پست
بگو استغفرالله ربی واتوب الیه

چشم روزی چند بار بگم. این حس کمتر میشه.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااااا همون خودارضایی که بهتر از صیغه چرا گناه کبیر و زنا با مدرک بهش پشنهاد میدی

صیغه کاملا کاری حلاله و برای جوانانی هسته که امکان ازدواج براشون فراهم نیس

چطور انجام بدم بخدا دارم گریه میکنم😢😢  واقعا نمیخوام از خدا دور شم ولی  بعضی موقع خیلی ب ...

دخترم خدا همه جا با ماست به خدا فکر کن و ازش کمک بگیر و استغفار زیاد بکن

من چله حاجت می گیرم هر کی می خواد نایب اون بشم و به نیت اون بخونم این ایدی  Rostami146@
ازدواج کن پس  به چند نفر واسطه کن بهت مورد معرفی کنن در نهایت اگه همه راه هارو رفتی و امکان ا ...

واقعا ازدواج بخاطر یه نیاز نمیشه(باید عقلانی باشه) خواستگارم ندارم 😔صیغه بدون اجازه پدر درست نیست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
واااااا همون خودارضایی که بهتر از صیغه چرا گناه کبیر و زنا با مدرک بهش پشنهاد میدی

خود ارضایی عملی حرام و گناهش برابر با زنا هست اما صیغه عملی حلاله که خدا برای جوانانی که کنترل ندارن و امکان ازدواجم ندارن مهیا کرده

تو جمع باش همیشه، یه راهکار هست که برای ترک همه چیز خوبه و اونم موکول کردن به بعده،هر وقت حست و نیازت تشدید شد به خودت بگو حالا ۵ دقیقه دیگه، خیلی جواب میده .

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
عزیزم این حسو که نخریدی خدا داده  پس راه حلشم داده ازدواج

خواستگار خوبی ندارم عزیزم 😢😢  هزاز راه رفتم. چله گرفتم  ولی نشد 😢

روزی یه دور تسبیح 

چشم حتما انجام میدم خیلی ممنونم ❤

خود ارضایی عملی حرام و گناهش برابر با زنا هست اما صیغه عملی حلاله که خدا برای جوانانی که کنترل ندارن ...

دخترم صیغه برای دختر مجرد خوب نیست چون قراره ازدواج کنه

من چله حاجت می گیرم هر کی می خواد نایب اون بشم و به نیت اون بخونم این ایدی  Rostami146@