2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید اجرتون با خدا🙏

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بهداشت رایگان

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
رایگان  از طریق محاط بینی و دهان  سوآپ (شبیه گوش پاک کن بلند ) داخل حلق و بینی میکنن نمو ...

من چرا خوندم چجوری انجام میشه 😐😐😐

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما رایگان انجام دادیم دوروز بعد جواب داد و متاسفانه مثبت بود😔

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
اطمینان هست ؟ امکان داره اشتباه کنن؟میترسم برم الکی بگن کرونا داری😂

آره بابا اطمینانه ببین اگر بدن درد داری حتما کرونا هس اصلا سرما خوردگی دیگه وجود نداره

آره بابا اطمینانه ببین اگر بدن درد داری حتما کرونا هس اصلا سرما خوردگی دیگه وجود نداره

من تنم یکم درد میکنه دیشب فقط گلودرد بدی داشتم ولی تب نه دکتر رفتم قرصای سرماخوردگی داد گفت اگه خوب نشدی برو تست بده

[QUOTE=185850684]من تنم یکم درد میکنه دیشب فقط گلودرد بدی داشتم ولی تب نه دکتر رفتم قرصای سرماخوردگی داد گفت اگه آره حتنا برو تست بده خدایی نکرده کرونا باشه ممکنه به دیگران هم انتقال بدی

خدا سلامتی بده