تولد بچه هام شیرین ترین لحطه ی عمرم بود.معجزه اینکه وقتی دخترم دنیا اومد نفس نمیکشید معجزه شد که بچم صحیح و سالمه شکر خدا
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نداشتم که شبیه معجزه باشه انشالله امسال خدا قسمت کنه
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
استارتر اجازس ی سوال بپرسم؟من اسم دخترم پریا هس شش سالشه اسم پسرمو نذرکرده بودم پسر باشه علی بذارم و علی الان دوسال و چخارماهشه...خیلییی حرف شنیدم سر این انتخاب😔چون قبل باردادی همش میگفتم پسرباسه پوریا میذارم...امشب یکی از اقوام گفت ما هروقت میخوایم اسم انتخاب کردن و مثال بزنیم تورومثال میزنیم و میخندیم😐واقعا اسم بچه هام بده؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️