2777
2789
استارتر اجازس ی سوال بپرسم؟من اسم دخترم پریا هس شش سالشه اسم پسرمو نذرکرده بودم پسر باشه علی بذارم و ...

نه عزیزم

مگه گروه سروده که مثل هم باشه

خداروشکر تو خونت اسم علی هست

شنیدم که تو هر  خونه ای که اسم علی محمد فاطمه باشه برکت تو اون خونس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواننده ای؟ چه باحال 

بهتره بگیم خواننده خاموش 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
نه عزیزم مگه گروه سروده که مثل هم باشه خداروشکر تو خونت اسم علی هست شنیدم که تو هر  خونه ای ...

مرسی عزیزم...اینقدر ذهنم درگیر شده از عصر که نگو...مادرشوهزم اینا عاشق علی و پریا هستن...مادرشوهرم درجوابش گفت اسم شمارو تو دانشگاه کنار اسم داداشت میگن که پریا و علی بهم نمیاد زشته؟علی یکی از قشنگترین اسماس پریا هم برا ی دختر لطیف و قشنگخ...طرف ساکت شد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
چه مادر شوهر مهربونی داری خدا حفظش کنه برات

ماهه ماه...ممنونم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
زیرزمینی کار میکنی

اره حیف که نمیشه تو ایران پس بهتره زیرزمینی باشه

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
اره حیف که نمیشه تو ایران پس بهتره زیرزمینی باشه

نترس عزیزم با این شرایط جامعه کمکم میای روی زمین 

شاید روزی برج میلاد

مجری برنامه کودکا کم مونده دیگه برقص ان

قشنگ میخونن