من یه تاپیک دیگه هم زدم گفتم سه ماهه فلج شدم از وقتی با یکی بهم زدم ... دوباره میگم چون مساله جدیدی پیش اومد
ما اینترنتی آشنا شدیم بعد اون خیلی سرزنده و مهربون بود ولی خب اوایل من تمایل زیادی نداشتم یه جا هم خب با یه دوستی بحثش شد من گفتم ببخشش اینا ولی دیگه پیام نداد ... رفت تا دوماه بعد دوباره بهم پیام داد و ما خب دوباره با هم رفیق فاب شدیم .. بعد من بهش حس پیدا کردم یکم دیدم توجهش کم شده ولی بهش گفتم اونم گفت دوستم داره اینا بعد سه روز بهم زد
من کلی گریه و زاری دیگه جوابمو نداد ... سه ماه گذشت از کار و زندگی افتاده بودم هر روز گریه ... اصن هر کاری کردم یادم بره نرفت ... سه روز پیش بهش پیام دادم واقعا اونموقع بخاطر کارت بهم زدی؟ گفته بود کارش تو کرونا خوابیده میخواد رو اون فوکوس کنه .. گفت اره گفتم راستشو بگو من اذیتت کردم گفت نه تو مهربون و باملاحظه و خوبی و پر انرژی همیشه میخندی
بعد من لاینو پاک کردم اومد گفت چی شده
دیگه چون فک نمیکردم باهاش مواجه نمیشم دیگه گفتم نمیتونم فراموشت کنم
گفت دوست که میتونیم باشیم
گفتم اگه دلت بحالم میسوزه دوست نشیم بهتره
گفت نه و یکم خندیدیم
من دو روز قشنگ از صبح تا شب بی دلیل می خندیدم .. همه ی حالتای روانی و عصبیم که از ناراحتی بود از بین رفت و احساساتم نرمال تر شد ..
امروز اومد گفت عکس جدید پروفایل جدیدت قشنگه .. مثل همیشه بانمکی
بعد من بش گفتم سلام و حالت چطوره جواب نداد بعدم یکم حرف زدم فقط یه ایموجی فرستاد و الکی یه هه هه فرستاد ... انگار داره وظیفشو انجام میده ..
نمیدونم چکار کنم ... کات هم کنم دلم بدجور تنگش میشه ... ادامه هم بدم باس ببینم چقد بهم بی توجهه .. یعنی با چن ماه پیش فرق داره ... هم اذیت میشم و هم خوشحالم ...
دوست معمولی هم خب حداقل بهم توجه دارن