2777
2789
عنوان

کرونا بیاین😭😭😭😭

379 بازدید | 24 پست

خاتما مامانبزرگ من ۵ روزه ک کرونا داره امشب بردنش دکتر گفتع ۳۰ درصد ریه درگیر شده و اکسیژن خونشم ۹۲ هست دکتر گفته میتونین ببرینش خونه یا ببرینش بیمارستان 

هم قند داره هم فشار هم چربی...سنشم بالاعه

خیلی اوضاعش خطریه؟؟؟؟؟؟قلبم داره از سینم میزنه بیرون از نگرانی توروخدا راهنماییم کنین اگ بلدین خواهش میکنم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

یک قاشق کنار روی اب جوش حل میکنی 

رو زی دولیوان 

برای ریه عالیه

و دارو امام کاظم هر شب یک قاشق چای خوری با اب بزاق میل کنه

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 
یک قاشق کنار روی اب جوش حل میکنی  رو زی دولیوان  برای ریه عالیه و دارو امام کاظم هر شب ...

عزیزم الان اوضاعش خیلی وخیمه؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ان شاالله که زودتر حالشون خوب بشه ولی بیمارستان باشه بهتره وخودتون هم از نظر تغذیه ای بای ...

عزیزم الان اوضاعش خیلی بده ینی؟؟؟؟

عزیزم الان اوضاعش خیلی وخیمه؟؟؟؟

نه خیلی 

متوسط در واقع 

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

توی خونه بهش ویتامین سی بدین داروهاشو مرتب بدین سوپ مرغ و قارچ و مایعات فراووووووون دمنوش آویشن .مرزنجوش و ختمی هم بدین .اگر گفت اشتها ندارم و غذا نخورد با هر حربه ای شده بهش غذا بدین که ضعیف نشه تا پنج روز دیگه اگر بهتر نشد ممکنه نیاز باشه بستری شه .مواظب قند خونشم باشین

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
نه خیلی  متوسط در واقع

دعاکن توروخدا 😭😭😭😭

توی خونه بهش ویتامین سی بدین داروهاشو مرتب بدین سوپ مرغ و قارچ و مایعات فراووووووون دمنوش آویشن .مرز ...

ادضاعش الان خیلی بده؟؟

سوپ خیلی خوبه و ویتامین c قرص جوشان حتما بخرید

توی خونه بهش ویتامین سی بدین داروهاشو مرتب بدین سوپ مرغ و قارچ و مایعات فراووووووون دمنوش آویشن .مرز ...

اویشن نه 

چون سنشون بالا هست و شاید فشار خون داشته باشند 

اویشن نه  چون سنشون بالا هست و شاید فشار خون داشته باشند

اینو نمیدونستم ولی در هر صورت باید تا جایی که میشه مایعات بخورن

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره