2777
2789
عنوان

کرونا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست
نه عزیزم اصلا زن داداشم ۸۰درصد ریه اش درگیر بود بیمارستان بستری شد حالش الان خیلیم خوبه نگران نباش&n ...

چقدر زیااااد مطمئنین ۸۰ درصد بوده؟

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
نه عزیزم اصلا زن داداشم ۸۰درصد ریه اش درگیر بود بیمارستان بستری شد حالش الان خیلیم خوبه نگران نباش&n ...

این اخه سنش بالاعه😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کرونا شانسیه یه مقدار

خیلی ها با بیماری های زمینه ای و سن بالا و درگیری ریه خوب شدن و خیلی از جوونای سالم فوت شدن

۳۰ درصد هم چیزی نیست من ۷۰-۸۰ درصدم دیدم خوب شدن خداروشکر

فقط باید شوخی نگیرین بیماریشو حتما بره بیمارستان یا تو خونه زیر نظر یه دکتر دارو مصرف کنه

ایشالا که خوب میشه نگران نباش🌷

نترسيد ،منو مامان و بابام هر سه گرفتيم الان بعد از دو هفته رو به بهبوديم،لطفاااااااااااا تو خونه اى كه هست به هييييييييچ وجه پياز داغ نگيريد،من امروز غذا هامونو بدون پياز داغ گرفتن درست كردم هر سه تامون سرفه هام امروز كم شده،كندر و ريشه محك و يك قاشق عسل عاليه اما آويشن نه ويروساى توى بدن رو فعال ميكنه

احمقانه مثبت باش  

عزیزم منم مامانم کرونا گرفته بود 12 روز تو خونه بود آبجی هام خیلی بهش میپرسیدن اما اکسیژن خونش تا 88 یا 86 میرفت دکتر گفت باید بستری کنید راستش از بیمارستان میترسیدم میگفتن هر بلایی بخوان سر مریض میارن برای همون بستری نکردیم اما خودش گفت دوست دارم برم بیمارستان

ماهم سر دوراهی بودیم اما بر خلاف میل بردیم بستری کردیم دکترش گفت 25 درصد ریه شد درگیر شده خداروشکر خیلی کمه و گفتن آبمیوه جوشانده غذای مقوی هر چی میخواین درست کنید بیارید بیمارستان بدین بخوره

و همین کارم کردیم و خدارو هزاران مرتبه شکر بهتر شد اما تا یه ماه تو خونه از اکسیژن استفاده میکرد

مادر بزرگ شمام انشاالله هرچه زودتر خوب بشن و 30 درصد زیاد نیست من شنیدم 70 و80 درصد ریه شون درگیر بوده خوب شدن خداروشکر

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
عزیزم منم مامانم کرونا گرفته بود 12 روز تو خونه بود آبجی هام خیلی بهش میپرسیدن اما اکسیژن خونش تا 88 ...

مادرتون چند سالش بود شما؟

خداروشکر ک خوب شدن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ما یه آشنامون اقاهه مشکل کلیوی و قلبی داشت یه کلیه داشت کلا اونم مریض کرونا گرفت خوب شد ولی پسر ۲۷ سالش گرفت فوت شده پسره بیماری نداشت تازه فقط چاق بود

خیلی قابل پیش بینی نیست

این طوری نیست بگی سنش زیاده خوب نمیشه و اینا

ایشالا خوب میشه💐

مادر بزرگتون بهتر شدن؟ 

سلام عزیزم فعلا بستری هستن تو اورژانس بیمارستان آتیه ممنون میشم دعاشون کنی💔😭