2777
2789
عنوان

تغییر رشته

356 بازدید | 26 پست

سلام بچها خوبین

من رشته ریاضی فیزیک انتخاب کردم ولی حاااالم داره دیگ بهم میخوره خیلی دیگ بدم میاد ازش برعکس اوایل سال که عاشقش بودم و از انسانی بدم میومد الان عاشق انسانی شدم

حالام خونوادم میگن ما مشکلی نداریم اگر خودت دوست داری تغییر بده

با مشاور تحصيلي در ميون بذاريد 

اگر واقعا اين جوريه تا دير نشده تغيير رشته بديد

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

منم ریاضی بودم رفتم تجربی ازتجربی رفتم انسانی میخاستم برم معماری ک نذاشت دیگ انسانی خوندم

ولی اگ ب اول برگردم همون لحظ بی بروبرگرد گرافیک انتخاب میکنم

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بپرسم چرا بدتون اومده, یعنی درساش سخت بودن یا خودتون ازش بدتون میاد

نه من عاااشق ریاضی و فیزیک بودم

الانم من ترم اول اصلا نخوندم و معدلم شد ۱۹ و خیلی خوب بود اما خب کلاسش خشکه ادم افسردگی میگیره

بچهاش اصلا شوخ نیستن

چرا ؟  هر لحظه که معلم درس میداد همون روز نمیخوندید؟

چرا میخوندم ولی خب حفظیات واو به واو باید حفظ کرد طبیعیه شب امتحان آدم یادش بره.خوندن قبل فقط واسه آشناییته تاثیری نداره دوباره باید خوند

برای من که پر از غصم، قصه نگو...
منم ریاضی بودم رفتم تجربی ازتجربی رفتم انسانی میخاستم برم معماری ک نذاشت دیگ انسانی خوندم ولی اگ ب ...

به نظرم انسانی اگر وقت بزاره آدم براش خوبه من خواهرم اصلا وقت نذاشت و شد ۷۰۰۰ و خیلی خوب بود چون اصلا تلاشی نکرد

میشه بگید درسا در کل چجوریه آسونه یا اینکه خیلی باید خوند

ببین بستگی داره

من خودم وقتی معلم توضیح میده همون لحظه میگیرم و با دو یا سه تا تست اوکی میشم

اما داریم تو کلاسمون چند نفر رو که هیچی بارشون نیست

ولی خب بازم باید تمرین و تکرار داشته باشی