2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 26 پست
من نهمم رشته ریاضی انتخاب کردم

خب به این سوالام جواب بده لطفا

ببین فقط میخوام کمکت کنم .. اصلا به درسای الانت توجه نکن که راحتن یا سخت اصلا مهم نیست

خودت آدم حساسی هستی نسبت به درس یا اگه نمره ی بد بگیری بیخیالی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به این سوالام جواب بده لطفا ببین فقط میخوام کمکت کنم .. اصلا به درسای الانت توجه نکن که را ...

نه سعی میکنم از نمره قبلم بالاتر باشه ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم فرمولهای ریاضی تو مخم نمیره. تنها مشکلم همینه

نه سعی میکنم از نمره قبلم بالاتر باشه ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم فرمولهای ریاضی تو مخم نمیره. تنها ...

ببین رشته ی ریاضی فقط ریاضی نیست

شیمی. ریاضی. فیزیک فقط برای دهم

توی یازدهم و دوازدهم هم که حسابان و.... اضافه میشه خودت این ها رو میدونی

اما من خودم بابام معلمه و اینکه درسم هم خوبه

اما واقعا این چند وقت انقدر حالم بد بود که نمیدونی ولی خب الان میبینم اشتباه کردم و بدرد ریاضی نمیخورم و انسانی خیلی بهتره

بهت توصیه میکنم فقط اینده رو نگاه کن

ببین رشته ی ریاضی فقط ریاضی نیست شیمی. ریاضی. فیزیک فقط برای دهم توی یازدهم و دوازدهم هم که ...

بعد فیزیک خودش یه مبحثش چند تا فرمول داره

نمیگم نمیتونیا اتفاقا ممکنه بتونی و بدرخشی ولی چون خودم دردش رو کشیدم میگم

خواهش میکنم تو خیلی وقت داری و میتونی تو دهنا نیوفتی  پس فقط فکر کن خیلی وقت داری که درست انتخاب کنی

بعد فیزیک خودش یه مبحثش چند تا فرمول داره نمیگم نمیتونیا اتفاقا ممکنه بتونی و بدرخشی ولی چون خودم د ...

میشه بگید منظورتون از درست انتخاب کردن چیه؟

من میخوام ریاضی بخونم برم کامپیوتر ولی خب ریاضیم معمولیه, دقیقا چیکار میتونم بکنم

میشه بگید منظورتون از درست انتخاب کردن چیه؟ من میخوام ریاضی بخونم برم کامپیوتر ولی خب ریاضیم معمولی ...

ببین به من هرکس میگفت برو انسانی میگفتم شما از علاقه ی من خبر ندارید

حالا رفتم ریاضی و به هیچکس گوش ندادم تجربی هم ک از ریاضی بد تره

حالا سوال تو اینه که انتخاب درست چیه

ببین تو میگی فرمولای ریاضی رو نمیفهمی پس انتخابت اشتباهه چون این رشته همش فرموله یعنی هر درسش چند تاااا فرمول داره و باید برای کنکور سه سال فرمول حفظ کنی

الانم ک شرایط مجازی شده و  حودتم بخوای نمیتونی اهمیت بدی به درس هات

ببین به من هرکس میگفت برو انسانی میگفتم شما از علاقه ی من خبر ندارید حالا رفتم ریاضی و به هیچکس ...

مورد بعد اینکه اصلا نباید به این فکر کنی میخوای کامپیوتر بخونی چون که تو سه سال سخت رو در پیش داری

اما اگر خیلی بخونی و خیلی وقت بزاری و خیلی تلاش کنی 

مورد بعد اینکه اصلا نباید به این فکر کنی میخوای کامپیوتر بخونی چون که تو سه سال سخت رو در پیش داری ...

شما که معدلتون بالا شده کار خاصی کردید؟

یعنی رو برنامه مطالعه داشتید یا فقط تست میزدید؟

شما که معدلتون بالا شده کار خاصی کردید؟ یعنی رو برنامه مطالعه داشتید یا فقط تست میزدید؟

نه ببین من اصلا کاری نمیکردم

من فقط همون لحظه ک فیلم معلم رو میدیدم واردش میکردم تو کتاب و میفهمیدمش دیگ تا روز امتحان کاری باهاش نداشتم بجز مرور هایی ک سر کلاس میشد

اما پشیمونم دیگ

چون بهتر از من زیااااد هست و هرچی میریم جلو تر فضا خشک تر

فرمولا سنگین تر

ولی اصلا نمیخوام نا امیدت کنم اگر  قول میدی به خودت که مثل چییییی تلاش میکنی برو

دوست داشتنه یه رشته اصلا ملاک نیست

چون که ادم باید شرایط رو وفق بده و باید تلاااش کنه