2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 70 پست
عزیزم، پایدار باشین😍 

مرسی عزیزم،همچنین😘

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ادامه تحصیل مخالفه، بعد اینکه من هیچوقت نگفتم تو درس نخوندی اینا، ولی خودش همش حس میکنه از من پای ...

اگه اینطوریه قبول نکن

همینکه با ادامه تحصیل مخالفه معلومه روانش سالم نیست 

مطمئن باش تو مسائل دیگه هم بعدا احساس کمبود میکنه مثلا اگه تو یه مواردی خانوده تو بهتر باشن 

شوهر دوست من سیکل بود مشوقش بود چون به دوستم و باباش قول داده بود که کارشناسیشو ادامه بده تو خونه شوهر

نه اصلا ابدا مطلقا چادر سر کردن به خاطر شرایط کار یعنی ریا  یکی بگه اعتقاد دارم و خانم معتقد ...

چ خوب گفتی، اینجوری بهش فکر نکرده بودم، راستی اینکه واسش خیلی گذشته طرف مهمه😐  

با ادامه تحصیل مخالفه، بعد اینکه من هیچوقت نگفتم تو درس نخوندی اینا، ولی خودش همش حس میکنه از من پای ...

این با تحصیل مخالفه،پس فردا با شاغل شدنتم مخالفه،بعضی سپاهیا خیلی اذیت میکنن،حتی تو انتخاب دوست

ای کاش تو اینا تعصب نداشت،نمیذاره ازادانه تصمیم بگیری این فرد....

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
اگه اینطوریه قبول نکن همینکه با ادامه تحصیل مخالفه معلومه روانش سالم نیست  مطمئن باش تو مسائل ...

اوووو، چ بد اره دیگه بعدا داستان دار میشه، اونجوری اگه بود خوب بود، با دانشگاه و سرکار رفتن خانم مشکل داره میترسه از راه به در شه به قول خودش😐

این با تحصیل مخالفه،پس فردا با شاغل شدنتم مخالفه،بعضی سپاهیا خیلی اذیت میکنن ای کاش تو اینا تعصب ند ...

آره با اونم مخالفه، واسه همین خیلی جاها خواستگاری رفته هیچ کس قبول نکرده گفتم بپرسم اینجا😁

سپاهیه

شوهر خالمم سپاهیه خالم فقط به خاطر کار شوهرش چادر میگیره خیلی هم دنبال مده شوهر خالمم همش بهش گیر  میده هی میگه موهات بیرون نباشه و فلان میگ مانتو بلند بپوش همدیگرو خیلی دوست دارن ولی خالم با ایناش مشکل داره 

آره با اونم مخالفه، واسه همین خیلی جاها خواستگاری رفته هیچ کس قبول نکرده گفتم بپرسم اینجا😁

به نظرم نه،اخه یه سری هارو میبینی،با اینکه طرف چیزی نداره اما مانع خانم توی پیشرفت نیست،اگر اینا رو نمیگفتی میگفتم مورد خوبیه با هم پیشرفت میکنید کم هست مرد چشم پاک تو این دوره

اما بعد خودت میپوسی،حس مفید بودنو ممکنه در کنارش بعده چند سال تجربه نکنی،وقتی از همین اول گفته نه،راضی نمیشه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
شوهر خالمم سپاهیه خالم فقط به خاطر کار شوهرش چادر میگیره خیلی هم دنبال مده شوهر خالمم همش بهش گیر &n ...

آره اینم میگه بخاطر کارشه ولی خودشم گفت دوست داره، فقط اجبار بودنش رو میگه واسه کاره، اوهوم اینم حساسه

به نظرم نه،اخه یه سری هارو میبینی،با اینکه طرف چیزی نداره اما مانع خانم توی پیشرفت نیست،اگر اینا رو ...

منم چون پسر خوبیه میخواستم قبول کنم ولی این چیزا هم هست دیگه واسه اینا دودل بودم