2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 70 پست

فکر کنم فقط منم که قبول می کنم اگه یه همچین موردی برام پیش میومد 😅

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تنها نیستی منم هستم😂😂

بزن قدش🤝

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
نه هیچوقت با پسرای مذهبی ازدواج نمیکنم

درود بر شرفت😂😂😂

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
من کارشناسی خوندم، چند وقت دیگه ارشد شرکت میکنم، اونا وضعشون خیلی معمولیه رو به پایینه ولی ما متوسط ...

اول اینکه باید ببینی بعدا خودت تحصیلاتت رو نمیکوبی تو سر اون اقا

دوم اینکه بعضی مواقع بعضی مردا هستن تحصیلات ندارن ولی مشوق خانومشونم هستن که تا دکترا ادامه بدن و یه جورایی بی عقده هستن ولی امان از روزی که طرف ذاتش خراب باشه اگه فوق دیپلمم باشی اون دیپلم یا مثلا تو ارشد باشی اون لیسانس خونتو میکنن تو شیشه سعی کن حتما اینو تشخیص بدی 

آخی عزیزم، چند وقته ازدواج کردی؟

دوسال عقدبودیم تقریبا یک سال هم میشه عروسی کردیم، شرایط مالی خوبی نداشت اما با صبر و حوصله هم عروسی خوبی گرفتیم هم اینکه شوهرم ماشین خرید 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اول اینکه باید ببینی بعدا خودت تحصیلاتت رو نمیکوبی تو سر اون اقا دوم اینکه بعضی مواقع بعضی مردا هست ...

با ادامه تحصیل مخالفه، بعد اینکه من هیچوقت نگفتم تو درس نخوندی اینا، ولی خودش همش حس میکنه از من پایینتره اینجوری.