2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 70 پست
آره اینم میگه بخاطر کارشه ولی خودشم گفت دوست داره، فقط اجبار بودنش رو میگه واسه کاره، اوهوم اینم حسا ...

یه جورایی مثل خالمو شوهر خالمین ولی همدیگرو خیلی خیلی دوست دارن اونا هم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون پسر خوبیه میخواستم قبول کنم ولی این چیزا هم هست دیگه واسه اینا دودل بودم

اگر با تو خونه موندن مشکل نداری،که بعید میدونم دیگه دختری قبول کنه،قبول کن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
مشکل دارم والا😂

پس بیخیال

بره با کسی که موافقه با این تعصبات کورکورانش

اگر دوست داره نباید مانع پیشرفتت شه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
چادر دوست ندارم فقط بخاطر خوب بودنش میخواستم قبول کنم. ولی چادر اصلا خوشم نمیاد

من اگه بودم اصلا و ابدا 

خوب بودن که فقط با چشم پاکی و اینا نیست به خاطر ۲ تا ویژگی مثبت نباید چشمو روی بقیه ایرادای طرف بست 

با تحصیل و کار که مخالفه 

خودشم دیپلمه 

شغلشم جوریه که منع زیاد میشه ادم 

ب نظر شکاکم هست چون گفتی میگه  با کار کردن زن از راه بدر میشه میگم

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
البته نمیشه گفت چجور آدمیه برای اینکه بفهمی پسر خوبیه باید حداقل ۶ماه دوره اشنایی باشه اولش آدم هیجا ...

آخه اون اصلا میگه من بخاطر شغلم نمیتونم با خانم ها بیرون برم منم گفتم صحبت حضوری لازمه قبول نکرد، خیلی عجیب غریبه

چقدر همه اینجا عاقلن، من هنوز بچم😐😂

😂اینطوریم نیس آدم هر چقدم عاقل باشه وقتی تو یه شرایط تحت فشاره و استرس داره نمی تونه خوب تصمیم بگیره

به هر حال   امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری و عجله نکن💚🧡

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#