2777
2789
عنوان

علایم بارداری

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من چون پریودی منظمی ندارم الان حدود ٤ روزه نسبت به ماه قبل عقب انداختم.اولین ماه اقدامم هست.الان علایم پرودی را فقط شب ها بصورت دل درد دارم ولی اصلا تو طول روز هیچیم نیست.و تو طول روز حالت تهوع شدید.اینا علامت اینکه پریودی نزدیکم یا بی بی استفاده کنم?

ماه اول بخاطر بهم ریختن هورمون اکثر خانمها عقب میندازن. ولی اگه حس میکنی 4روز عقب انداختی بی بی چک بزار چون اگه باشی حتما نشون میده

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من خودم چشم انتظارم چند ماهه

اما شما ب نظرم بارداری

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
سلام عزیزم من خودم چشم انتظارم چند ماهه اما شما ب نظرم بارداری

ایشالا که هر چه زودتر نتیجه بگیری

اخه چون دل درد دارم میگم شاید نباشه ولی جالبه فقط شبا میاد سراغم و روزا صلا درد نیست 

ایشالا که هر چه زودتر نتیجه بگیری اخه چون دل درد دارم میگم شاید نباشه ولی جالبه فقط شبا میاد سراغم ...

قربونت عزیزم، چون میگی تهوع داری احتمالش هست

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله...