2777
2789
عنوان

اسم دختر

107 بازدید | 16 پست

به نظرتون اسم دختر نورا قشنگه؟

منو همسرم خیلی نورا دوست داریم ولی مادر شوهرم خیلی بد میگه و یجورایی مسخره میکنه که ینی چی و اینا

دلم شکست 

حالا صادقانه بگید اسم بدیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنتا اسم قشنگ میگی؟

سلیقه ها متفاوته خیلی

ولی به نظرم لیان، جانان، سویل، سوفیا،آیه، روشنا، پگاه، طلوع، و..... خیلی قشنگن

سوفیا خیلی نازه

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋
منم دوست ندارم همه جا پرشده از نورا لنا..نیکی...هانا، من این سه تا اسمو خیلی دوست دارم هانا رو گذ ...

هانا خیلی قشنگه💃

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋

نورا خوبه عزیزم اگه دوست دارین همون بزارید شوهرت هم به مامانش تذکر بده از سنش خجالت می کشه و درست تلفظ می کنه، منم اگه نی نیم دختر شد آیسان می زارم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نورا خوبه عزیزم اگه دوست دارین همون بزارید شوهرت هم به مامانش تذکر بده از سنش خجالت می کشه و درست تل ...

شوهرم که حرف مادرشو شنید مصمم شد همون نورا رو بزاره رو دخترمون

ممنون🤩🤩🤩

سلنا هم قشنگه با لیا و مهرسانا 

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

منم به هرکی اسمم رو میگم تعجب میکنه ولی خودم دوستش دارم

فقط یه اسمی بزارید که خودشم بعد که بزرگ شد دوست داشته باشه و خودتونم دوستش داشته باشید 

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》