بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دقيقا. من زير نظر دكتر بودم مدروكسي هم ميخوردم و فقط روزايي كه ميگفت اقدام داشتم بقيه روزا خيلي ...
😍انشالله مامان میشی گلم برامنم دعا کن. برای مثبت شدن جواب آزمایشت ۵۰تا صلوات می فرستم
😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
عزیزم زیاد بخودت استرس نده تا باردار بشی استرس خیلی چیز بدیه منم وجودم پر استرسه دیگه خسته شدم
😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت
قربونت عزیزم انشالله خبر مثبت رو بیا بگو ها من منتظرم وقتی یکی نی نی دار میشه من ذوق میکنم انقد دوس دارم😍🥰🥳
قربونت عزیزم انشالله خبر مثبت رو بیا بگو ها من منتظرم وقتی یکی نی نی دار میشه من ذوق میکنم انقد دوس ...
چشم حتتتما
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
واقعا بده من اصلا اینطوری نبودم الان یکی دوهفتس انگار اخلاقم عوض شده کلا منفی شدم خدا زودتر شمارو ه ...
تاثير پروژسترون هم هست. قرصش باعث ميشه اخلاقت عوض بشه
واقعا بده من اصلا اینطوری نبودم الان یکی دوهفتس انگار اخلاقم عوض شده کلا منفی شدم خدا زودتر شمارو ه ...
عیبی نداره مثل من حساس شدی و استرست رفته بالا سعی کن خودتو با یه چیزی مشغول کنی مثلا صلوات فرستادن فکرت که درگیر شد صلوات بفرست ،مرسی عزیزم انشالله هممون نی نی داربشم
دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.