2777
2789

جانم بفرما

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کنید

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

اول اینکه من مشکل تنبلی تخمدان و نازکی دیواره رحم داشتم و کلا بدون دارو پریود نمیشم

تو اخرین معاینه ولی دکترم گفت اوکیه همه چیز فقط وزنتو بیار پایین تا حامله بشی.من الان ۷۵ کیلو هستم و قدمم ۱۶۴

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔

الان ۳ ماهه ک اقدامم و داروی خاصی مصرف نمیکنم.فقط هرشب ویتاگنوس و از ۱۵ تا ۲۵ عادت هم مدروکسی پروژسترون روزی دوتا و یسری ویتامین میخورم

میخواستم ببینم با شرایط مشابه من بقیه دکتر ها چی تجویز میکنن،؟نیازی نیست پزشکمو عوض کنم؟

و اینکه روزهای تخمک گذاری فقط اقدام انجام بدیم؟یا کلا هرشب؟

شوهرم میگه هرشب بدنمون ضعیف ممکنه بشه

سوال بعدیم اینه روزه داشتن ممکنه باعث بشه حامله نشم؟البته همسرم روزه نمیگیره

ی راهنمایی هم میکنین ک خوراکی ها و گیاهایی ک ممکنه کمک کنه زودتر باردار بشم معرفی کنین

مثل سیاهدونه و عسل و این چیزا..برای خودم و شوهرم 

عزيزم اقدامتون سعي كن در طول ماه و يك روز در ميون باشه اخه ممكنه تخمك گذاريت زودتر يا دير تر بشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

روزه هم ربطي به بارداري نداره. فقط سعي كن بهش فكر نكني. مثلا به اين فكر كن كه تو الان باردار نميشي٥ماه ديگه باردار ميشي

عزيزم اقدامتون سعي كن در طول ماه و يك روز در ميون باشه اخه ممكنه تخمك گذاريت زودتر يا دير تر بشه

ینی فقط تو روزایی ک مشخص شده تخمک گزاریه نباشه شانسمو زیاد امتحان کنم؟